Rosta1.8 Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Kluci já zrovna nejsem moc nadčený těmi stříbrnými rámečky co lemují výdechy klimatizace na palubní desce, dají se někde sehnat jen černé? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IIIRazor Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 mě se zrovna líbí. černý má výbavová verze Roomster, ale to je tak vše co vim, asi se daj někde sehnat..a meli by i jít vyměnit..ale v tom ti neporadim .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted April 6, 2008 Author Share Posted April 6, 2008 mě se zrovna líbí. černý má výbavová verze Roomster, ale to je tak vše co vim, asi se daj někde sehnat..a meli by i jít vyměnit..ale v tom ti neporadim .. Díky za info seženu si je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtfcobra Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Chces je prodam ti za malou castku zbyli mi z roomstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ahoj kluci Jak se dají ty rámečky vyměnit. Stříbrná je celekem v pohodě, ale jeden nikdy neví jak se mu to rozleží v budoucnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) http://www.schon-tuning.cz/index.php?detai...;bookmark=link8 Já bych naopak bral ten stříbrný kolem rádia, protože ten černý kolem Dance je hráza. Stříbrná by alespoň korespondovala se zbytkem stříbrných prvků na palubovce. Edited April 18, 2008 by koblih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Neví někdo ja vyndat rámečky kolem ventilace a rádia. Chtěl bych je vyměnit za černé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alespilot Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Já jsem taky "vyrobyl" z černého stříbrnný - mám černý interiér SPORT. A takhle to spolu krásně ladí (kolem Dance) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 (edited) Tak jsem se mrknul na ty rámečky. Rozebrání je naprosto jednoduché a je to skvěle vyřešeno. Stačí zabrat za některý roh a vysunout to. Pokud jsou pevné nehty, tak není ani třeba nářadí. Nic nekřupne a to ani na rámečku kolem rádia. Po tom, co jsem to zkusil rozebrat se divím tomu kdo si koupí ten stříbrný tuningový. Za pár korun a minut to lze zvládnout svépomocí. Zde je pár fotek. Edited March 9, 2009 by Ben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsiroky Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Chces je prodam ti za malou castku zbyli mi z roomstra. Dobrý den, nezbyl Vám rámeček okolo rádia Dance?? Mně se nějaký hajzlík vloupal do auta s cílem ukrást rádio.Bohudík byl vyrušen, takže stačil vylomit akorát ten rámeček ale tak že je na tři kusy. Tykže bych uvítal, pokud by jste ho mohl poskytnout.díky za odpověď. Laďa Široký - 724189089 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caco Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) Já jsem taky "vyrobyl" z černého stříbrnný - mám černý interiér SPORT. A takhle to spolu krásně ladí (kolem Dance) aky sprej je na to najlepsie pouzit? resp.mne sa osupal trochu ten ramik okolo kurenia, tak to chcem zastriekat aby to bolo pekne a neviem aka je ta origo farba na tom ramceku. bol som to aj reklamovat ale neuznali mi to tak na nich kaslem a skusim to streknut tak uz som to strekol, a skoro to nepoznat, takze som spokojny Edited June 11, 2009 by Blacky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrik48 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 aky sprej je na to najlepsie pouzit? resp.mne sa osupal trochu ten ramik okolo kurenia, tak to chcem zastriekat aby to bolo pekne a neviem aka je ta origo farba na tom ramceku. bol som to aj reklamovat ale neuznali mi to tak na nich kaslem a skusim to streknut tak uz som to strekol, a skoro to nepoznat, takze som spokojny Kluci já zrovna nejsem moc nadčený těmi stříbrnými rámečky co lemují výdechy klimatizace na palubní desce, dají se někde sehnat jen černé? Nazdar, počúvaj už si zohnal tie rámčeky??? Lebo ja zháňam na Š Fabiu II strieborné, lepšie povedané jeden a to ten na strane vodiča, nakoľko ho potrebujem vymeniť lebo mi pukol. Ja zháňam strieborný. Dikes za odpoveď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ja mam jen cerne ktere mi nadbyvaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrik48 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 jozzi: a nevieš kde sa to dá zohnať??? nejakú stránku na všetky orig. dielce do fabie II. Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Cc autodily , ale ta cenovka je zarazejici , ja hlavne nakuouju na allegro.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrik48 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ďakujem. Už som to aj tak zohnal na autobazareu. jeden chlapík to tam predáva za sumu 10,-€ ale nie len tú striebornú lištu okolo ofuku ale celý ofuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominique Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Mne sa nepáčili ani strieborné ani matné čierne tak som to riešil po vzore tých čínsky modelov,kúpil metalízovú čiernu foliu a s výsledkom som nadmieru spokojný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Tak ja mam classica , takze tam byly puvodni cerne , ty jsem vymenil za ambientky stribrne a vylepsil prostredkama z fejsu viz moje vlakno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominique Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Takto to vyzerá teraz.Nekričí, ale pekne oživý a o to išlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Pekna prace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FikoCZ Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Zdravim schánim orig šedivo-stříbrný rámeček kolem výdechu klimatizace uprostřed na Škodu Fabia II popř roomster mám pocit že mají stejný výdech. Nezbyl vám origo? Nebo nějakej odkaz, kontakt kde ho seženu. Díky moc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbot Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ahoj, shanim ten stredovy ramecek kolem vydechu na fabii 2( at zijou vonky do vydechu) vylila se mi a trosku vyzrala tu barvu.Otazka je jestli to znova nastrikat(sam?) nebo koupit novy..Problem je v tom, ze u nas podle prodejce nejde sehnat.Trosku blbost ne, takovy plast by se prece mel dat sehnat.A kupovat cely novy vydech cca 1000kc je holy nesmysl Nejake info, rady? Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FikoCZ Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Přesně tohle se mi stalo a nesehnal jsem je do teď Od tý doby nemám vonítko Edited November 15, 2014 by FikoCZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dick Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Jojo voňavky když se vylejou tak leptají plasty. Vítejte v klubu :-) Teď vidíte co dýcháme do plic za sračky, ať žije rakovina .... Přebrousit a nastříkat doma svépomocí, dělá to kde kdo sám. Plnič není potřeba, pak lak, spíše polomat a je hotovo a budeš mít alespoň opravdový odstín Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbot Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 a prebrousit cele nebo jen do hladka?Jinak nebude se to potom v lete napriklad loupat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts