Jump to content

Vyčištění turba

psenda

Recommended Posts

Měl jsem problémy s turbem. Při 3000ot. vypnulo turbo. Po vyčištění super. Vyčištění trvá přibližně hodinu. Cena? Pouze manipulační asi 400Kč...

To bych Ti to turbo musel přivést vymontovaný?Mě to dělá taky i když tyčka je O.K ale může být zasraný vevnitř a to na tyčce nepoznáš

Nechci vám to kazit, ale utrazvukové vyčištění je mnohem lepší než jakékoliv mechanické. To by jste museli vidět rozdíl, před a po. Většinou do ultarzvuku nedostavnou cele turbo, proto dávají pouze část. (Karlovy Vary)

Nechci vám to kazit, ale utrazvukové vyčištění je mnohem lepší než jakékoliv mechanické. To by jste museli vidět rozdíl, před a po. Většinou do ultarzvuku nedostavnou cele turbo, proto dávají pouze část. (Karlovy Vary)

Tak s tím částečně souhlasím, ale celé turbo se čístí ultrazvukem jen před repasí, jinak je to hovadina a za tím si stojím.

To že se bude po vyčištění vše "lesknout", neznamená, že je to dobře pro použité turbo.

Jinak by jsi mohl dát nějaké fotky, to by mě zajímalo.

Ultrazvukové čističky s velkou vannou jsou dost drahé a výkonné, ale dát tam celé turbo by mě ani ve snu nenapadlo.

Tak s tím částečně souhlasím, ale celé turbo se čístí ultrazvukem jen před repasí, jinak je to hovadina a za tím si stojím.

To že se bude po vyčištění vše "lesknout", neznamená, že je to dobře pro použité turbo.

Jinak by jsi mohl dát nějaké fotky, to by mě zajímalo.

Ultrazvukové čističky s velkou vannou jsou dost drahé a výkonné, ale dát tam celé turbo by mě ani ve snu nenapadlo.

Je to tak, čistí se jen naklápění, že Indi? :scooter: Ta moje kára od tý doby tahá jak kůůůň...