Jump to content

Tlumení podběhů

NNNTomas

Recommended Posts

Napadl mě nápad....

Když prší nebo lítají kamínky a naráží do toho plastu podběhu, dělá to randál...

Napadlo mě tu plastovou vložku podběhu podlepit (z vnitřní strany, směrem ke karoserii) bitumenovými pláty a stříknout body kitem na podvozky...

Nezkoušel jste to někdo? Mělo/mohlo by to mít smysl?

Napadl mě nápad....

Když prší nebo lítají kamínky a naráží do toho plastu podběhu, dělá to randál...

Napadlo mě tu plastovou vložku podběhu podlepit (z vnitřní strany, směrem ke karoserii) bitumenovými pláty a stříknout body kitem na podvozky...

Nezkoušel jste to někdo? Mělo/mohlo by to mít smysl?

první fabie mají od verze comfort vylepené podběhy nějakým filcem, samozřejmě ne celé, jen takový pás

pak se asi začlo šetřit

jsou jen na zadních a já mám na jednom podběhu ten koberec nalepenej a na druhym přinejtovanej :(

Kde mám ten filc hledat? Předpokládám, že by měl být vevnitř v autě? Ale já tam nic takového na vnitřní straně (v kufru) blatníku nemám...

v Horbachu obi jsou to pasky ruzne sire navrch pokryte hlinikem jdou dobre lepit a pomoci horkovzdusne pistole i tvarovat. Cena je cca. 500kc za baleni a potreboval jsem 4 a 2 na spodek auta. lepil jsem je zevnitr podbehu takze neni vubec nic vydet.