Jump to content

Foto havarovaných FII

Igor

Recommended Posts

A ďaľšia nehoda - náraz do stĺpa.

No to jsou fotky! Bohužel i tohle patří k autíčkům. :kuk: Tohle by si měl prohlednout každý pirát silnic, aby věděl jak může dopadnout. A včas se za volantem uklidnil. :help: Koukám, že fotky pochází ve valné většině z Belgie. Jak jsi se k těmto fotkám dostal?

• 1 month later...
Guest Hero
Teda taková mladá a už to má za sebou. :kuk:

Ahoj to vypadá jako by ty vozy nesplňovaly nárazové normy .Ohrožují bezpečnost cestujících to vypadá jako by byli z papíru.

Ahoj to vypadá jako by ty vozy nesplňovaly nárazové normy .Ohrožují bezpečnost cestujících to vypadá jako by byli z papíru.

no to je ale dobre. ta kasa pohltila naraz a lidi uvnitr jsou OK a ne na kasi jako v Zigulu (hromady svarenejch traverz)

nevím proč by něco nesplňovaly, tenhle náraz šel pravděpodobně bokem do sloupu už asi u skoro položeného auta na bok, anebo se vlivem velké rychlosti o sloup převrátilo na bok a obtisklo střechu, bohužel nárazy z boku jsou to nejhorší co může nastat

Hero: A ty si myslíš, že keď s iným autom narazíš do stĺpa, tak sa vnútri nohami zaprieš, vytlačíš zapučené dvere a ideš ďalej akoby sa nič nestalo? Nebuď smiešny... Môžem ti poslať X foto iných a podstatne prémiových značiek, ktoré v podobných nárazoch dopadli podstatne horšie.

• 2 months later...
  • 1 month later...

Uff, úprimnú sústrasť. toto snáď nie je možné na tak novom aute... Ako to vyzerá zvnútra, je pokrčená aj podlaha kufra resp. zvonka zadné blatníky? A čo to bolo za auto, čo nedobrzdilo? Presne tohoto sa desím aj ja, nárazu zozadu sa vôbec nedá brániť :disgust:

[quote name='Igor'

Kufor som neotvaral - mal som obavu, že ho nezvriem... Zadný nárazník, zadné dvere, ľavá zadná lampa, asi aj ľavý zadný blatník...

V utrok idem do servisu.

Auto zaparkované na ulici - bol som v práci a neaký mamľas so Š120 nečumel na cestu a zaparkoval mi v kufri. Stopy po brzdení žiadne, takže asi čumel po babách.... Buuuuuuuuu

Predpokladám, že ak sa mení plecharina, tak už nieje pozink. Minulý týždeň som predal Feldu s klasicky zhnitými piatymi derami. Kurňa a teraz ma to čaká aj na Fabke... Ach jo

Edited by lubo_1