Igor Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ak niekde natrafíte na zaujímavé foto havarovanej FII, šupnite ho sem... Držme si palce, nech sem nikdy nemusíme dať foto našich áut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 A ďaľšia nehoda - náraz do stĺpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos PM Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 A ďaľšia nehoda - náraz do stĺpa. No to jsou fotky! Bohužel i tohle patří k autíčkům. Tohle by si měl prohlednout každý pirát silnic, aby věděl jak může dopadnout. A včas se za volantem uklidnil. Koukám, že fotky pochází ve valné většině z Belgie. Jak jsi se k těmto fotkám dostal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Napadlo ma pozrieť sa na mobile.de a nechať si vypísať zoznam len havarovaných vozov Ten náraz do stĺpa je ale z Maďarska, prišlo mi to mailom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 Malé oživenie témy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 kokkooos to jak ju požužlal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Václav Š. Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Jakpa se jí to proboha stalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitt Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Teda taková mladá a už to má za sebou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hero Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Teda taková mladá a už to má za sebou. Ahoj to vypadá jako by ty vozy nesplňovaly nárazové normy .Ohrožují bezpečnost cestujících to vypadá jako by byli z papíru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Ahoj to vypadá jako by ty vozy nesplňovaly nárazové normy .Ohrožují bezpečnost cestujících to vypadá jako by byli z papíru. no to je ale dobre. ta kasa pohltila naraz a lidi uvnitr jsou OK a ne na kasi jako v Zigulu (hromady svarenejch traverz) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 nevím proč by něco nesplňovaly, tenhle náraz šel pravděpodobně bokem do sloupu už asi u skoro položeného auta na bok, anebo se vlivem velké rychlosti o sloup převrátilo na bok a obtisklo střechu, bohužel nárazy z boku jsou to nejhorší co může nastat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 Hero: A ty si myslíš, že keď s iným autom narazíš do stĺpa, tak sa vnútri nohami zaprieš, vytlačíš zapučené dvere a ideš ďalej akoby sa nič nestalo? Nebuď smiešny... Môžem ti poslať X foto iných a podstatne prémiových značiek, ktoré v podobných nárazoch dopadli podstatne horšie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Václav Š. Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Nalezeno na Sauto.cz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milh@us Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 taky přidám nějaké ty fotky: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejdn Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 myslíte že je to fábka? myslim že jo a neni mi z toho dobře Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 odkud to je? FII je to rozhodne. Mam pocit, ze to je na ceste mezi Sokolovem a Varama. Nedavno tam hlasili smrtak s dvouma uhorenejma. brrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejdn Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 je to na silnici ze Železného Brodu na Tanvald, kde závoděj motorkáři, a jeden dozávodil, má tam teď na svodidlech věnec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Áno, to zhorené je FII Vidím tam nejakú motorku vľavo dole, takže asi tá bola zdrojom požiaru, keďže tiež je obhorená. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMA Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 No fuj, běhá mi z toho po zádech mráz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo_1 Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 (edited) Vek 14 dni Najazdené 530 km Nešťastný a nasr.. majiteľ bohožiaľ JA Edited September 13, 2008 by lubo_1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 Uff, úprimnú sústrasť. toto snáď nie je možné na tak novom aute... Ako to vyzerá zvnútra, je pokrčená aj podlaha kufra resp. zvonka zadné blatníky? A čo to bolo za auto, čo nedobrzdilo? Presne tohoto sa desím aj ja, nárazu zozadu sa vôbec nedá brániť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo_1 Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 (edited) [quote name='Igor' Kufor som neotvaral - mal som obavu, že ho nezvriem... Zadný nárazník, zadné dvere, ľavá zadná lampa, asi aj ľavý zadný blatník... V utrok idem do servisu. Auto zaparkované na ulici - bol som v práci a neaký mamľas so Š120 nečumel na cestu a zaparkoval mi v kufri. Stopy po brzdení žiadne, takže asi čumel po babách.... Buuuuuuuuu Predpokladám, že ak sa mení plecharina, tak už nieje pozink. Minulý týždeň som predal Feldu s klasicky zhnitými piatymi derami. Kurňa a teraz ma to čaká aj na Fabke... Ach jo Edited September 13, 2008 by lubo_1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nohab Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 to je smutné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heckeer Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Taky přidám naší služebku, mimo jiné ani řidiči ani spolujezdci se vůbec nic nestalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchell Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 (edited) To jako doopravdy se nikomu nic nestalo? V tomhle bych teda sedět nechtěl,když se to stalo... Edited September 14, 2008 by foromen CITACE předešlého příspěvku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts