Jump to content

Brzdy

Laci

Recommended Posts

Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit.

Jinak mám brzdy ABS/EDS.

Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit.

Jinak mám brzdy ABS/EDS.

Keby bol problem s posilovacom, skor ako slabsi brzdny ucinok by si si vsimol hlavne vacsi odpor brzdoveho pedalu...

Tvoj problem moze byt vo viacerych veciach, ale ako prve by som skontroloval zadne brzdy, ak su kotucove, tie nie su odvetravane a ta ocel zvykne casom opadavat... potom to bud nechat osustruzit alebo este lepsie vymenit (samozrejme aj s dostickami) ;)

Nemam na to teď čas, ale na tu hadici kouknu. Ikdyž by mi asi haproval motor, né, kdyby to přisávalo přes nějakou prasklinu. Ten pedál jakoby pruží a když na to hamstnu, tak kola né a né zaflekovat. Kotouče mi tchán už minulej rok srovnával na soustruhu a jsou bez rezu. Je fakt, že když ještě při brždění podřadím, tak se účinek zlepší.

Vyuzil bych toto tema k dotazu...

Chystam se na RSu menit kotouce (verejne bych chtel podekovat Sebovi za ochotu a rady pri vyberu)...

Na co si dat pozor pri vymene, jake tam mohou byt zaludnosti...

Cetl jsem neco o zadnim pistku, ze se musi zatlacovat a zaroven kroutit....

At pak z toho nejsem vyjukanej :)