lubann Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 http://new.skoda-auto.com/CZE/news/campaig...kovaKnizka.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dick Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 se mi taky jedna válí doma, ale myslím, že to není k použití - zas tak závratné slevy to nejsou vzhledem k základním cenám ze kterých vychází ofíko servisy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubann Posted April 9, 2008 Author Share Posted April 9, 2008 se mi taky jedna válí doma, ale myslím, že to není k použití - zas tak závratné slevy to nejsou vzhledem k základním cenám ze kterých vychází ofíko servisy MYSLIM ZE LEPSI NEZ DRATEM DO OKA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 No hlavně tam je málo věcí takže si myslí, že to škodovka má moooooc dobře spočítaný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaarky Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 No hlavně tam je málo věcí takže si myslí, že to škodovka má moooooc dobře spočítaný Lidicky, co to obnasi ? Zavolat jen na to cislo a oni to zaslou kam budu potrebovat nebo me poslou do servisu a pridaji to k prvni oprave ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratafak Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Zavolat na infolinku Škodovky a druhej den máš poštou zadarmo doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaarky Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Zavolat na infolinku Škodovky a druhej den máš poštou zadarmo doma. Volal jsem tam, rekla mi, ze se mam poptat u obchodniku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratafak Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Volal jsem tam, rekla mi, ze se mam poptat u obchodniku... Tak to jsi musel mít smůlu. Já tam volal ve středu dopoledne a ve čtvrtek dopoledne byla doma v poště i s průvodním dopisem a seznamem servisů v kraji. Fakt nekecám, teď ji tu mám na stole a koukám na ni Operátorka na infolince okamžitě věděla o co se jedná a sama mi nabídla, že mi ji pošlou domů ... Nedej se a zkus tam zavolat znovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubann Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 Tak to jsi musel mít smůlu. Já tam volal ve středu dopoledne a ve čtvrtek dopoledne byla doma v poště i s průvodním dopisem a seznamem servisů v kraji. Fakt nekecám, teď ji tu mám na stole a koukám na ni Operátorka na infolince okamžitě věděla o co se jedná a sama mi nabídla, že mi ji pošlou domů ... Nedej se a zkus tam zavolat znovu.Presne jak pises ale taky mi to zvedla jedna pica (musim si ulevit)a ta rekla ano posilame je to jedna z moznosti ale preferujeme vyzvednuti u obchodniku rikam tak mi to poslete a ona zas to same no hruza a druhy hovor ok a pak dalsi na bratra a dalsi na otce a mam doma 4 bo jsem si vyzvedl jeste u obchdnika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Tu šekovku dostaneš u prodejců vozů škoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaarky Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Tu šekovku dostaneš u prodejců vozů škoda JJ, kez by....napr. AZ Servis v Brne se "nezapojil do teto akce" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 No záleží na servisech tak mi tu máme štěstí (Teplice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert27 Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladko RS Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T? Slevy jsou pouze platné když si koupíš díly a necháš si to u nich udělat nelze je koupit a udělat si to sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dick Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Slevy jsou pouze platné když si koupíš díly a necháš si to u nich udělat nelze je koupit a udělat si to sám takže pro většinu našinců je to věc nepoužitelná, málo lidiček jezdí do autorizovaného, ale kdo jezdí tak dobrá věc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts