flegr16 Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandwwich Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Tak to preinstaluj je to len software ked tam zmenit velkost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruddy Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo? Mám vag 607 taky přes půl obrazovky ale ještě jsem to nezkoušel optám se na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace ventura Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo? Otevři si v adresáři s VAGem soubor VAGCOM.CFG a změň si hodnotu u položky Size. Original je Size=10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts