Feri. Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Ahoj, dnes si jedu převzít auto a na klikách a zpětných zrcátkách jsou nalepený chromované krytky, nevím jak to správně nazvat. Jak je sundat? Půjde to nějak odloupnout nebo tím silonovým vlascem jako označení motorizace apod? Taky by mě zajímalo jak se na laku podepíše 5 let provozu. Na střeše je nalepená imitace sání a nevím jestli ji nechat nebo sundat. Majitel říkal že je tam od začátku, tzn. něco přes 4 roky. Nebude lak kolem toho už vybledlý od slunka? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 No myslím, že kliky a zrcátka, vzhledem k tomu, že kryty jsou konvexní, silonem odstranit nepůjdou. Záleží čím je to přilepené, ale moc bych tomu nevěřil, nejspíš to dodrbeš, takže asi lepší koupit na vrakáči jiná. A na té střeše, pokud je to origo lepidlo, mohl by to jít, trochu nahřát a pak se snažit, aspoň to tvrdí Milotec, ale možná bude mít lak jiný odstín, po 4 letech bych se nedivil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri. Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Hm, to jsi mě nepotěšil. Ale na druhou stranu všichni co auto viděli říkaly ať jej nechám tak... Ale zadní světla zítra vyměním za originály... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 No k tmavému autu to ještě jakštakš jde, ale mě se to nelíbí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Osobne bych kryty zrcatek a kliky koupil novy. Kliky sezenes v laku bez problemu, kryty zrcatek s trochou stesti taky - nebo to nech striknout. Ta strecha je kvuli riziku jineho odstinu laku kolem toho sani horsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MELLO Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Nemáš si kupovat votuzenou obludu Edited April 13, 2008 by MELLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri. Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Nemáš si kupovat votuzenou obludu Zas taková hrůza to není. Nejhorší byly ty světla a ty už jsem vyměnil, nechceš je??? :t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 tie klucky ti pojdu normalne odtrhnut .su lepene obojstranou paskou.zrkadla uz bude horsie tie su lepene lepidlom. ja osobne by som dal dole len klucky a nasavanie , zradla by som nechal. aj audi ma u sportovej verzie chrom zrkadla http://www.audi.sk/modely/images/a4/rs4/xxl0019.jpg audi rs4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MELLO Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Zas taková hrůza to není. Nejhorší byly ty světla a ty už jsem vyměnil, nechceš je??? :t Ne dík, jsem rád za to co mám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlastik1 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Kryty klik jsou lepené oboustrannou lepící páskou a měly by jít dolů technickým benzinem, kterým nic nepokazíš a pásky povolí, tím i umyješ zbytek lepidla na klikách. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri. Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Kliky pudou do laku... :-) Je to jedno jestli to půjde odlepit lehce nebo silou, kliky se obrousí a nalakují. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Ahoj, dnes si jedu převzít auto a na klikách a zpětných zrcátkách jsou nalepený chromované krytky, nevím jak to správně nazvat. Jak je sundat? Půjde to nějak odloupnout nebo tím silonovým vlascem jako označení motorizace apod? Taky by mě zajímalo jak se na laku podepíše 5 let provozu. Na střeše je nalepená imitace sání a nevím jestli ji nechat nebo sundat. Majitel říkal že je tam od začátku, tzn. něco přes 4 roky. Nebude lak kolem toho už vybledlý od slunka? Díky Vyndej kliku , nahřej horkovzdušnou pistolí a odtrhni. Opět nahřej a gumou vygumuješ zbytky lepidla, potom dočistíš třeba technickým benzínem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri. Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 Díky za radu, ale to nebudem nějak moc řešit, kliky se stejně dají do černé metalízy... Spíš mám strach co ta střecha, jak to lepidlo dostat z ní? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts