armos Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Čus, vůbec se v kabelech na diagnostiku nevyznám. Chtěl bych si nějakej pořídit ke zjišťování chyb, mazání chyb apod. Různě jsem to tady prohlížel, ale mám v tom ještě větší chaos. Jsou to samý převodníky ODB, EODB, OBD2 a já nevim co ještě. Jestli se v tom někdo vyznáte, rád bych, aby se to popsalo a vysvětlilo. Jde taky o to, že jsou kabely v různejch cenách a nevim kterej se mi vyplatí. Jediný co jsem si jistej, že potřebuju kabel s USB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armos Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 A teď ještě pojmy K-LINE a CANBUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juke.box Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 A teď ještě pojmy K-LINE a CANBUS na jaký to máš auto? jestli oct/fab 1 tak potřebuješ USB KKL VAG-COM ,na OCt II už HEX USB CAN VAG-COM . Jinak zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry750170 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vittorio Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 i tohle tema by melo byt pravdepodobne v elektrice.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armos Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 i tohle tema by melo byt pravdepodobne v elektrice.... Asi máš pravdu, ale spíš mi šlo o volnější pokec o všech možnejch diag. kabelech a nějak je seřadit. I když na to koukám, připadá mi, že všem je to jasný, jenom mě ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts