selao1 Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Zdravím všechny okťáky a mám takový dotaz. Rozdělal sem O1 předface protože potřebuju zjistit serial budíku a komfortky. Nejsem si jistej jestli sem zjistil komfortku nebo něco jiného. číslo to mělo 3BO 959 799. Je to tedy komfortka nebo ne? Jestli ano tak jaká generace? Potřebuji totiž rozchodit vystřelovák. Další věc jsou budíky. Na nich sem našel číslo 1U1 919 033L. Zde potřebuji koupit budíky, které mi budou pasovat (Nevím jestli sem nacpu ty s černým podkladem, protože ten bílej je hroznej). Na těchto mi nějak blbne ukazatel palivoměru. Všem děkuji za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
škodovák Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Zdravím všechny okťáky a mám takový dotaz. Rozdělal sem O1 předface protože potřebuju zjistit serial budíku a komfortky. Nejsem si jistej jestli sem zjistil komfortku nebo něco jiného. číslo to mělo 3BO 959 799. Je to tedy komfortka nebo ne? Jestli ano tak jaká generace? Potřebuji totiž rozchodit vystřelovák. Další věc jsou budíky. Na nich sem našel číslo 1U1 919 033L. Zde potřebuji koupit budíky, které mi budou pasovat (Nevím jestli sem nacpu ty s černým podkladem, protože ten bílej je hroznej). Na těchto mi nějak blbne ukazatel palivoměru. Všem děkuji za rady. Chtělo by to napsat MR ale Komfortka bude 1JO 959 799 L takže 2.generace.Ty budíky netuším jestli je to číslo správně.Pokud se pletu tak mě někdo určitě opravý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 jde o komfort I. gen. a budíky taktéž s I. gen imma podle čísla se jedná o motorizaci 1,6/55kW AEE - tam nikdy nedáš MAXIdot ! jen budíky do MR00 a nebo do MR03 z té samé motorizace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Vystřelovák jedině repliku (rakso atd...) - platí co napsal rolbar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Zdravím všechny okťáky a mám takový dotaz. Rozdělal sem O1 předface protože potřebuju zjistit serial budíku a komfortky. Nejsem si jistej jestli sem zjistil komfortku nebo něco jiného. číslo to mělo 3BO 959 799. Je to tedy komfortka nebo ne? Jestli ano tak jaká generace? Potřebuji totiž rozchodit vystřelovák. Další věc jsou budíky. Na nich sem našel číslo 1U1 919 033L. Zde potřebuji koupit budíky, které mi budou pasovat (Nevím jestli sem nacpu ty s černým podkladem, protože ten bílej je hroznej). Na těchto mi nějak blbne ukazatel palivoměru. Všem děkuji za rady. Co se týče toho vystřelováku tak ten jsem si na svou káru upravil(napasoval ovládání z původního klíče)abych se vyhnul třeba výměně jednotky atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semirkucera Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 jde o komfort I. gen.a budíky taktéž s I. gen imma podle čísla se jedná o motorizaci 1,6/55kW AEE - tam nikdy nedáš MAXIdot ! jen budíky do MR00 a nebo do MR03 z té samé motorizace Ale vystrelovaky tam jdou dostat ne??? Ja mam motorizaci 1.8 20V. Komfort 799L. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 3B0 není komfortka ale jednotka centrálu.komfortku tam nemáš.Máš el.okna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts