Jump to content

Palubka - horní díl facelift

Rafek88

Recommended Posts

Chci se zeptat, mám možnost si sehnat horní díl palubky, ale s vystřeleným bagem a bez rozvodů vzduchu. Pudou tam ty ze staré palubky? A pude tam i ten starý bag? Chtěl bych si tu palubku nechat nově povléct.... Díky za rady....

mam ten pocit ze staré rozvody vzduchu ak myslís na to isté ako ja tak asi ani nie tam idú trocha iné sa mi zdá.

no jasně, jak pak zamaskuješ ten vystřelenej bag? To není jako u tsunami palubky kde je obrys bagu vidět!

JJ, asi tak, koli tomu strelenemu bagu nebrat (pokial chces dat novy).

Hehe, nemozem si pomoct, ale ten nazov tsunami palubka sa mi strasne paaaaaci! lol

no nenapisal, ci chce aj abg namontovat. Ak hej, lepsie bude nestrelena, ale musim sa priznat, ze toto som nejako prehliadol, ze to bude novo potiahnute. :o

Připojuji, se to jsem taky přehlédl, no pak to je o něčem jiném, ale rozvody vzduchu tam z tsunami nepůjdou, to je recht!

jo ale neni to nahodou drahe,,, jakoupil palubky za 3000kč na vrakači.... a je jak nova..

Njn, ja mel moznost koupit tuhle palubku za 300, ale jak rikam bez rozvodu vzduchu a byl strelenej bag... Myslel sem kdyby byly ty rozvody a bag stejnej tak ze bych to tam proste hodil a nechal ji potahnout....