rondob Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Zdravím,viete mi pordiť s jedným problémom? Na Mojej Felde 1.3 Bmm 50Kw mi na PC vyhodilo chybu. 00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40) 03-00 - žádny signal Readiness: N/A chyba sa nijako neprejavuje,len niekedy nemožem naštartovať. Motor točí všetko ide.....len nechyta. Nechám ho odstáť a ide. A teraz k veci. Kúpil som si snímač otáčok použitý ale odskúšaný......zapojil a..... Motor ide akosi lepšie má tichší pravidelnejší chod,lenže otáčky na voľnobehu kolíšu. od 800 - do asi 1100. Pýtam sa je problém v snímači? Alebo musím ísť znova na diagnostiku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superflo Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Zdravím,viete mi pordiť s jedným problémom? Na Mojej Felde 1.3 Bmm 50Kw mi na PC vyhodilo chybu.00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40) 03-00 - žádny signal Readiness: N/A chyba sa nijako neprejavuje,len niekedy nemožem naštartovať. Motor točí všetko ide.....len nechyta. Nechám ho odstáť a ide. A teraz k veci. Kúpil som si snímač otáčok použitý ale odskúšaný......zapojil a..... Motor ide akosi lepšie má tichší pravidelnejší chod,lenže otáčky na voľnobehu kolíšu. od 800 - do asi 1100. Pýtam sa je problém v snímači? Alebo musím ísť znova na diagnostiku? skus vycistit klapku a potom zakladne nastavenie klapky a vymazanie adaptacnych hodnot malo by to pomoct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Jen upozorním na to, že hallův snímač se musí kontrolovat za chodu motoru. Pokud motor neběží, chyba 00515 - Halluv snimac polohy vack./klikovej hridele (G40) 03-00 - žádny signal, tam bude vždycky, jelikož se netočí motor a ten signál tam prostě není. Tahle chyba se tam udělá vždy, když se zapne zapalování, pokud by byl opravdu špatnej, tak ti motor nepoběží vůbec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts