rayx Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Nevíte někdo označení spony, která drží mikrospínač hlídající otevření dveří u některých koncernových aut místo toho, aby se tavily ty plastový "čudly" na mikrospínači? Prohledal jsem ETKU ale o sponě ani zmínka :? Tak jestli jste to náhodou někdo nekupoval. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Nevíte někdo označení spony, která drží mikrospínač hlídající otevření dveří u některých koncernových aut místo toho, aby se tavily ty plastový "čudly" na mikrospínači? Prohledal jsem ETKU ale o sponě ani zmínka :? Tak jestli jste to náhodou někdo nekupoval. Díky není náhradní díl - jen celej zámek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayx Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 není náhradní díl - jen celej zámek No tak to zamrzí Kvůli tomu zámek určo kupovat nebudu, nahradím to něčím jiným. Teď mám mikro přitavený, po opravě to po opakovaném tavení chci posichrovat právě tou sponou. Dík za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhonza Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 já jsem tam dal, takový ty malý šroubečky, jak se tím sešroubavávají malý kovový modely autíček. drží výborně! :palec2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acter Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 cena 4500,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts