Jump to content

Zkusenosti s TDI 66kW

Sebring

Recommended Posts

moje starucke pracovne auto pomaly vypoveda sluzbu a tak som sa porozhliadol po niecom novsom

do uvahy pada aj VW Golf s motorom TDI 66kw (rovnaky motor ako Octavia)

bol by som rad, keby ste mi poskytli nejake tie "rady" ci sa to nekazi, naco si dat pri kupe pozor a podobne...

vopred dakujem vsetkym za ohlasy ;)

• 3 months later...
moje starucke pracovne auto pomaly vypoveda sluzbu a tak som sa porozhliadol po niecom novsom

do uvahy pada aj VW Golf s motorom TDI 66kw (rovnaky motor ako Octavia)

bol by som rad, keby ste mi poskytli nejake tie "rady" ci sa to nekazi, naco si dat pri kupe pozor a podobne...

vopred dakujem vsetkym za ohlasy ;)

Volil bych bud AGR do roku 2001 to je jeste obtok a nesmrtelnej motor.... nebo rovnou 81Tdi ma lepsi turbo trysky a v serii i docela jede... navic ma u Oct all kotouce....

po dlhsej dobe zdravim -_-

nakoniec som od TDI opustil a predsa len zobral Golfa, ale 1,9 GTD... na tom TDI bolo zle cerpadlo, trysky a cela soferova poloos aj s tlmicom

s new autickom jazdim asi mesiac, na kamosove TDI 66 v Golfe IV stacim vpoho, motor je cely prekopany, sportove pruzenie Einbach, rozsireny o 4 cm.. a este k tomu bolo toto afti za cenu, ktora sa neodmieta :palec2:

ak by bol zaujem hodim foto a posudte sami :)