Taibor1 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) zdravim Vás, chcem sa spýtat na komfotnú jednotku Kupil som ju kvôli dorobeniu el. okien a spatných zrkadiel, okná sú 99 ja mám 2003 SDI a komfortka je z 2001, Bude to pasovať vôbec? a ké funkcie to zvláda? a chcem sa spýtat ze kabeláz vedie od kial k tej komfortnej ci je uz tam nejaká predpríprava v octávke. diky. a co ak to tam neni dá sa to zohnat ten kábel. LEbo kabeláz k oknám mám ale neviem ako je to spojnené s tou komfortnou jednotkou. ak máte foto tak pls skúste poslat díky. Edited April 14, 2008 by Taibor1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 zdravim Vás, chcem sa spýtat na komfotnú jednotku Kupil som ju kvôli dorobeniu el. okien a spatných zrkadiel, okná sú 99 ja mám 2003 SDI a komfortka je z 2001, Bude to pasovať vôbec? a ké funkcie to zvláda? a chcem sa spýtat ze kabeláz vedie od kial k tej komfortnej ci je uz tam nejaká predpríprava v octávke. diky. a co ak to tam neni dá sa to zohnat ten kábel. LEbo kabeláz k oknám mám ale neviem ako je to spojnené s tou komfortnou jednotkou. ak máte foto tak pls skúste poslat díky. měl jsi koupit s indexem B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibor1 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 měl jsi koupit s indexem B takze to je na nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 takze to je na nic? je to na 2,5 generaci a ty bys měl mít 3. generaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibor1 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 je to na 2,5 generaci a ty bys měl mít 3. generaci ale sdi nemá ziadnu komfotnu jednotku lebo to je sdi CLASIC tak neviem ako to je momentálne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 jestli chceš el okna potřebuješ jednotku komfortu když máš budíky 3.generace tak bude lepší mít i komfortku 3.generace ne ? generace komfortu nemá nic spolešného s motorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibor1 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 jestli chceš el okna potřebuješ jednotku komfortukdyž máš budíky 3.generace tak bude lepší mít i komfortku 3.generace ne ? generace komfortu nemá nic spolešného s motorem no budíky pochybujem ze mam 3 generacie lebo ja tam nemám ani palubný pocítac napríklad je to ten najjednoduchší budík sa dá povedat proste fakt nic tam neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 no budíky pochybujem ze mam 3 generacie lebo ja tam nemám ani palubný pocítac napríklad je to ten najjednoduchší budík sa dá povedat proste fakt nic tam neni výbava taky nemá nic společnýho s generací Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibor1 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 (edited) výbava taky nemá nic společnýho s generací Vedel by si to spoznat z obrazku lebo ja sa v tom moc nevyznám ked ti mám pravdu povedat. Inak diky Edited April 14, 2008 by Taibor1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 podle toho autíčka je to 3. generace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts