Přejít na obsah

sluneční clony zadních dveří


Host kadli

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...
  • o 4 roky později...

Těžko říct, asi všichni tu máme clony na sunsetu a super. Když je pošmourno a/nebo se chceš vzadu kochat, clonu z okna vycvakneš a hodíš dozadu na plato. Když dojedeš a chceš nechat dítě dospat v autě, ale nechceš ho mít pečené, stáhneš okna a nemusíš řešit hmyz. Ale pozor, když třeba v autě spíš a v noci uvnitř nasvítíš (nebo v mém případě když svítí panoramou dovnitř slunce), přide mi, že je skrz clony vidět zvenku líp než přes fólie, což bude bez sunsetu ještě horší. Vzhledem k tomu, že máš Rooma jako druhé auto na pojížďky po městě, asi kochání a spaní uvnitř nehrozí, což mluví spíš pro fólie. Nejlepší bys měl clony vyzkoušet. Pokud by ti to stačilo, tak 2300 Kč je super cena, fólie na všech 5 oken nejspíš vyjdou o dost dráž. Odkud jsi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jsem z Mladé Boleslavi. Na zadních malých oknech jsou černé fólie, takže potřebuji jen do dveřích a kufru. Cena vyjde asi na stejno. Fólie jsem měl dvakrát a bylo to OK, jen byly hodně černé a večer se s nima hůř parkovalo. Takže spíše slabší černé a nebo tmavší zelený sunset, což se asi bude opticky prát s neprůhlednými v kufru, i když ty by možná šlo nějak odstranit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jejda, tamtudy pojedu nejspíš až někdy příští rok v létě, od nás, z jihu, je to trochu moc z ruky, tak nic. Třeba se ti ozve někdo jiný z fóra, kdo má clony.

 

Teď na to koukám, že máš zalepená skla v kufru. Když už to tam je, tak bych to nechal. Aspoň zvenku nikdo nebude moct snadno koukat do kufru a ušetříš za kryt díry za sedačkami. Jestli s tím bude jezdit žena na mateřské, tak to zase mluví spíš ve prospěch clon než fólií. No, tohle rozhodování ti nezávidím. Jestli v tom bude žena vozit děcka, tak bych na boční okna hodil clony a kdyby to nestačilo, tak je později doplnil světlejší fólií, něčím na způsob sunsetu. Zadek bych zafolioval do tmava a přidal parkovací senzory... Ideálně doplněné couvací kamerou v madle kufru a nějakým vhodným monitorem, nejlíp rovnou v zrcátku s kamerou. Přecejen s tím bude couvat ženská, že jo.:kol-98:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...