sakik Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 (edited) Jde to vůbec když má ten telefon OS Nokia series 40??? proč se mě tam zobrazují jen nepřijaté hovory??? proč se nenačte tel.seznam??? navi Nexus díky za odpověď Edited April 17, 2008 by sakik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvaki Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 serie 40 neznamená OS ten telefon by měl chodit ,tak jak je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakik Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 serie 40 neznamená OSten telefon by měl chodit ,tak jak je a nevíš teda jak to sprovoznit??? telefoní seznam se mi prostě nechce načíst.mám načtený nějaký nepřijatý hovory a volaná čísla, ale tel.seznam ani prd???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin0001 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 a nevíš teda jak to sprovoznit??? telefoní seznam se mi prostě nechce načíst.mám načtený nějaký nepřijatý hovory a volaná čísla, ale tel.seznam ani prd???? Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakik Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu. ale tak proč se mi v tel.seznamu neobjeví vůbec nic???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvaki Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 nejdřív bych to zkusil s jinym telefonem,muže být chyba v tel. i v autě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakik Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 nejdřív bych to zkusil s jinym telefonem,muže být chyba v tel. i v autě tak jsem to zkusil s telefonem Nokia 6230i a to normálně funguje tak já nevím co mám dělat??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakik Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 tak jsem to zkusil s telefonem Nokia 6230i a to normálně funguje tak já nevím co mám dělat??? jo a zkoušel jsem i kontakty jak z telefonu tak i ze simky a nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakik Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 jo a zkoušel jsem i kontakty jak z telefonu tak i ze simky a nic Tak uz je to v pohode.parkrat jsem to odpojil a znovu spároval a uz se mi to nacetlo.Jinak dik moc za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvaki Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Tak uz je to v pohode.parkrat jsem to odpojil a znovu spároval a uz se mi to nacetlo.Jinak dik moc za rady sem rikal ze by to melo chodit ,tak to je fajn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts