Petr Šlauer Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Dobrý den potřeboval bych poradit. Mám fabii combi 1.9 Tdi a mám pocit, že nejede jak by měla. Od 2000-3000 ot/min to má dobrý zátah a pak, jak kdyby to vadlo. Jedem kolega mám stejný motor a táhne mu to v celém spektru otáček. Pokud někdo máte s tímto zkušenost (turbo, váha vzduchu atd.) poraďte. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 tak je asi nieco na odchode alebo motor uz nie je to co za mlada kolko ma nabehane ? alebo tvoj kolega ma nadpriemerny motor a ty priemerny alebo opak mas podpriemerny ( myslim tym poskladanie a celkovo vykon) ziaden motor nejde rovnako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Šlauer Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 Mám najeto cca 130000 a řekl bych, že motor je v pohodě, nekouří spotřeba okolo 5 litrů, ale něco tam asi nefunguje jak by mělo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakie Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 zajeď k někomu na VAG - s největší pravděpodobností to bude váha vzduchu - dost často odchází doporučuju koupit Bosch - rozhodně ne žádný Polsko nebo Čínu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts