kubikzovocia Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 nema nahodou niekto foto originalnych senzorov na sledovanie interieru? lebo nemam origo alarm ale nejake cidla tam mam a na vagu sa mi na jednotku sledovania interieru pripojit nepodarilo dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxdivemaster Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 nema nahodou niekto foto originalnych senzorov na sledovanie interieru? lebo nemam origo alarm ale nejake cidla tam mam a na vagu sa mi na jednotku sledovania interieru pripojit nepodarilodakujem cidla nejdou videt sou nekde schovany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 jednotku sledování interiéru bys nepřipojil i kdybys měl origo alarm škodovka nic takovýho nikdy neměla myslím že to není ani v blocíh hodnot v komfortce jinak octavia má čidlo hlídání vnitřního prostoru za popelníkem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubikzovocia Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 aha takze tie dve "veci" co mam na prednych stlpikoch budu bud neorigo sledovanie alebo nieco ine skusim hodit foto ked budem pri aute a mohol by to pripadne niekto identifikovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 jednotku sledování interiéru bys nepřipojil i kdybys měl origo alarm škodovka nic takovýho nikdy nemělamyslím že to není ani v blocíh hodnot v komfortce jinak octavia má čidlo hlídání vnitřního prostoru za popelníkem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukascheck Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubikzovocia Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 (edited) len keby to nahodou niekoho zaujimalo:) Edited April 22, 2008 by kubikzovocia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavinek Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 (edited) Není to náhodou Handsfree?? Taky jsem ho takhle měl?? Edited April 23, 2008 by Octavinek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubikzovocia Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 heh no neviem HF v aute nemam ziadne a je to na oboch stlpikoch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkocur Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Za popolnikom mam tento diel 1U0 959121,v ETKE som nasiel cidlo ultrazvukove (Vybehly dil z vyroby z dne 26/02/2004,tenhle dil je bez nahrady ) je tam prepinanie pozicie + 0 - ja to mam na pozicii 0. V akej polohe to ma byt ? a tie senzory na tych stlpikoch mam tiez ako ma kubikzovocia,pred par mesiacmi som ich skusal -zamknute auto-okno dole zamaval som rukou pred senzorom a alarm sa spustil,dnes to ale nefungovalo,ale alarm mam Meta System,leda ze tam mam dva alarmy od skosovky ktory je asi vypnuty a druhy od fa Meta a ten je funkcny a cidla budu na sledovanie inter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) heh no neviem HF v aute nemam ziadne a je to na oboch stlpikoch... Kamaráde, já tedy nevím, ale mně to přijde jako mikrofony Edited April 23, 2008 by Palo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavinek Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Kamaráde, já tedy nevím, ale mně to přijde jako mikrofony já to taky tvrdím! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camron Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Jsou to čidla pohybu. Když někdo sáhne za zaalarmovaného auta např. otevřeným okýnkem, spustí se alarm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ph007 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 len keby to nahodou niekoho zaujimalo:) jj ultrazvuky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeson Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) Tohle jsem měl ve Feldě, jsou to ultrazv. čidla pohybu, jak tu bylo řečeno . Nejvíc mě sraly v létě mouchy, ty spustili alarm raz dva. Edited April 24, 2008 by beeson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts