mildas001 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Prosím o pomoc Nevím zda se stím někdo setkal,po nastartování vozdila začne cca po 10s problikávat žhavení,původně jsem si myslel,že je to porucha žhavení(špatná svíčka nebo co)ale v servisu řekli že nejdou brzdové světla.Zatím nebyl čas to zpravit.Vaše názory přivítám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) Prosím o pomocNevím zda se stím někdo setkal,po nastartování vozdila začne cca po 10s problikávat žhavení,původně jsem si myslel,že je to porucha žhavení(špatná svíčka nebo co)ale v servisu řekli že nejdou brzdové světla.Zatím nebyl čas to zpravit.Vaše názory přivítám. Mildo, na tomto foru platí vždy 2 důležité (základní) věci: a ) musíš někam napsat, co máš za auto (tedy přesněji jakou motorizaci) b ) nejdříve je třeba auto napíchnout na VAG a zjistit základní diagnostiku - tzv. výpis závad Bez tohoto je to jen mlácení prázdné slámy, jak se říká. Nikdo ti asi moc neporadí, protože to může být skutečně cokoliv. Jinak nic ve zlém zjisti tu diagnostiku a napiš. Jinak notebook má dnes už skoro každý a diagnostický kabel stojí okolo 1.000,- Edited April 20, 2008 by Petr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildas001 Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Jojo,sory,no v servisu jsem psal,že jsem byl.Tak samozřejmě že to na diagnostice bylo!Ale měli tam fofr,žblechtli cosi o poruše a že se musím objednat na servis! Jinak Octavia I výroba 99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Změn servis kam jezdíš, jelikož technici se ti musí věnovat. A já bych ten problém viděl na spínač brzd u pedálu. Někdo tady o tom již psal, že mu potom haprovala i kontrolka žhavení. Výměna na 10 minut a za pár stovek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Prosím o pomocNevím zda se stím někdo setkal,po nastartování vozdila začne cca po 10s problikávat žhavení,původně jsem si myslel,že je to porucha žhavení(špatná svíčka nebo co)ale v servisu řekli že nejdou brzdové světla.Zatím nebyl čas to zpravit.Vaše názory přivítám. Podívej se jestli ti svítí brzdová světla. bude to vadný spínač pod pedálem brzdy . A jak píše Kaje do toho servisu už nejezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts