Jump to content

Autorádio Symphony s CD

Dany

Recommended Posts

Zdravím všechny,

potřebuji poradit, mám originál rádio Symphony a potřeboval bych vědět, jestli má audio výstup pro připojení dvd přehrávače, tak aby dítě nebylo závislé jen na sluchátkách.(chci to tam vestavě)

Když jsem zajel do servisu, tak mi řekli, že by to museli rozebrat, že jinak neví, opravdu děs!

Díky za pomoc.

Zdravím všechny,

potřebuji poradit, mám originál rádio Symphony a potřeboval bych vědět, jestli má audio výstup pro připojení dvd přehrávače, tak aby dítě nebylo závislé jen na sluchátkách.(chci to tam vestavě)

Když jsem zajel do servisu, tak mi řekli, že by to museli rozebrat, že jinak neví, opravdu děs!

Díky za pomoc.

a nepotrebujes spis vstup? ten totiz symhony urcite nema a ani vystup predzesilovace, pouze high level na repro

Chci se zeptat na MP3 u tohoto radia. Na netu jsem si stahul od Skodovky navod k obsluze a tam je popsano ze umi prehravat MP3, ale ve vytistenem maualu k radiu neni ani zminka o MP3 a kdyz tam dam CDcko tak se nic nedeje. Asi je nepodporuje, ale proc to tam pisou? Poradi nekdo jestli je vice druhu tech Symphoniku?

a nepotrebujes spis vstup? ten totiz symhony urcite nema a ani vystup predzesilovace, pouze high level na repro

Jo jo, je více druhů... Já mám taky Symphony jen na CD, ale myslím, že od MR07 začla škoda dávat symphony s podporou mp3, aspon ve výbavě L&K určitě bylo ;)

možná se to dá dodělat i do toho starého, ale to fakt nevím jistě:-)

Chci se zeptat na MP3 u tohoto radia. Na netu jsem si stahul od Skodovky navod k obsluze a tam je popsano ze umi prehravat MP3, ale ve vytistenem maualu k radiu neni ani zminka o MP3 a kdyz tam dam CDcko tak se nic nedeje. Asi je nepodporuje, ale proc to tam pisou? Poradi nekdo jestli je vice druhu tech Symphoniku?

Ja len tolko že original symphony (aspon staršie) neprehráva MP3 tie novšie už ano, preto som začal hladať na nete a našiel som jednu firmu v okolí Mladej Boleslavi firmu ktorá prerába staršie symphony na MP3, oni tam menia CD mechaniku a prepisujú SW aby to šlapalo na prácu ti dajú 1rok záruky a na mechaniku 2 roky, ale nakoniec som kupil už hotové radio od jednoho člena tu s fora a šlape v pohode. Ak trocha sa viac posnažíš a budeš hladať určite najdeš všetko čo potrebuješ.

• 5 weeks later...
Zdravím všechny,

Díky za pomoc.

Radio má vstup, našel jsem na netu zapojení, ale jedná se o konektor pro CD měnič a lze to využít jako vstup, ale musí se tam nasimulovat jakože tam je připojený ten měnič jakýmsi zapojení s procesorem, není to drahý, ale raději bych si koupil jiný radio který má vstup a i USB vstup je to pohodlnější :-)

• 1 month later...
Zdravím všechny,

Díky za pomoc.

Zkus

http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...-iso-aux-vstup/

a nebo FM modulátor je to levnější, ale s kvalitou nevím nevím

• 3 years later...