Jump to content

Alu kola

romanxxx

Recommended Posts

Pokud kola, tak 8x17 ET 35.

Fernete: A nevím proč kupovat dva disky 7 a dva 8 placů! To aby jsi pak musel přezouvat přední gumy na zadek? Tady nejsi u BMW...

Já nepsal že má dát 7x17 na předek a na zadek koupit 8x17 !!! Ale co teď sháním disky tak mě od několika lidí bylo doporučeno pro předek 7 max 7,5 !!! Nebo si myslíš, že su šílenec co dá na předek 205 a na zadek nějaký 235 ??? Když ty disky co chcu já dělají nejmenší 8x17, tak nemůžu dát na předek 7 nebo 7,5 !!!

Leda že bych jich uřízl nebo na bucharu zmenšil !!!

Já nepsal že má dát 7x17 na předek a na zadek koupit 8x17 !!! Ale co teď sháním disky tak mě od několika lidí bylo doporučeno pro předek 7 max 7,5 !!! Nebo si myslíš, že su šílenec co dá na předek 205 a na zadek nějaký 235 ??? Když ty disky co chcu já dělají nejmenší 8x17, tak nemůžu dát na předek 7 nebo 7,5 !!!

Leda že bych jich uřízl nebo na bucharu zmenšil !!!

Promiň, ale tak jsem to pochopil. Ono totiž už jsem takové auto viděl - ve předu jiný a v zadu taky (např. Francesko...). Jezdím alu 8x17 a s tvíma 180 PS se jich taky vůůůbec nemusíš bát a jdi do nich! :palec2: