Přejít na obsah

Snizeny podvozek - pruziny


igor247

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím tu všechny.Tak jsem se stal opět majitelem supa asi po 5 letech, přivezl jsem si 2,8V6, postupně dokupuju nějaké věcičky a uvažuju o novém podvozku jelikož ten původní už moc nefunguje a hlavně na Jaro jsou připraveny nové 19 kola, můžete poradit co je nyní nejvhodnější pořídit, nepotřebuju štelovací stačí jen snížení cca -30 víc raději ne. Díky za rady co pořídit. Ať vám to vrčí :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Hoši existoval origo sport podvozok na superba? Ak nebol z coho by sa to dalo nakombinovat? Myslim na motor 2,8 V6. Premyslal som napr z Audi A6 Sline z 2,5TDi predohrabu pripadne Passat 2,5 predohrab.

Ziadne velke znizovania, to som si uzil na Passate s H&Rkom :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Takze uz som zohnal kompletik len mi chybaju predne pruziny..Tie asi kupim funglace, podvozok ma 90tisic real takze sadne aspon na mojho supa kedze ten ma rovnako..Este pripadne som premyslal ze na tieto cervene sachs tlmice hodim H&R pruziny..uvidime

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

přesně tak pokud škrtáš spodním krytem tak to určitě není čistě jen díky eibachům.Pokud máš ty klasické jako většina která je má tak máš auto níže o cca 30mm a to není důvod aby ti to tak houpalo.Nemáš v háji tlumiče?Nebo máš nějaká atypická kola a chytáš za lemy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam tam ted originál Alu 16 ty sem nechal na zimu,na léto mam pak 17..Právě nevím čím by to mohlo být..právě nevím čím by to mohlo být ale zas často to není..jen se bojím abych pak neěo neutrhnul...A ty Eibachy sou klasický pružiny,snížení je cca 35 píšou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...