Přejít na obsah

Snizeny podvozek - pruziny


igor247

Doporučené příspěvky

Kde to sehnat? Nejak jsem to nenasel, ale bude to asi darda co? :/ Tezko rict jestli mam tlumice v h*jzlu, po jezdeni s favoritem s KO tlumicema A podvozkem mi pripadaj dobry.

Nicmene v zatackach ten sup nic moc (ted mam zimaky 16" 225/45), s favoritem jsem byl kolikrat rychlejsi :D Ale to je asi normalni. Je to holt takovy auticko na rovinky a pochybuju ze kdyz to snizim ze se to nejak vyrazne zlepsi. To to radeji lehce zvysim a budu jezdit v zatackach o neco pomalejs ale aspon neorvu podvozek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to nemyslel, jde mi spis o pohodlnost projeti te zatacky, nejaky limity si zkusim v lete az bude prazdna silnice. Jinak na zatacky je dobra fabka I , (ze skodovek)

 

Btw hlavne ze ty mlady jezdej jak prasata, pritom ja jezdim pomalu a nejaky "co to da" me ani moc nebavi :D Spis se snazim trenovat postreh a vyhejbat diram :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Čau pánové, uvažuju o snížení supu. Chci koupit jen pružiny, tlumiče nechat původní (loni nové). Chci se zeptat, jak nejvíc to jde snížit, aby to nedoráželo nadoraz? našel jsem v německu pružiny SuperSport 60 / 40mm za docela dobrou cenu, 3380kč. ale právě si myslím, že už je to moc a tlumiče by to nepobrali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

a víš, že tady neni napsané, kolik to může jít maximalně doluna pružinach? jen to že : vyrobci udavaji ze do -35mm je mozne nechat orig tlumice. ale me by zajimali zkušenosti a ne to co tam piše vyrobce, nekdy to tak treba neni :kol-41:  

 

Doporučuje se max 40mm pak již je lepší jakýkoliv sportovní komplet a to i z těch nejlevnějších. Sportovní pružina ubírá pracovní místo tlumiči, takže při větším snížení nedokáže tak dobře pracovat -> končí v dorazu. Komfort a tvrdost určuje tlumič, takže podvozek na sportovní pružinách je zhruba stejně ( o maličko tvrdší ) tvrdý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 9 měsíců později...

zdra chlapi. chcem sa spytat chcem ist do sportovych pruzin eibach a chcem predtym vediet ci bude auto tvrde. kola mam r18, profil 225/40

 

naposledy som mal sportovy podvozok HP sice bola to felda, bolo to znizene a bolo to ako v tanku tvrde na fest ze casom sa mi to totalne zhnusilo a uz som mal nato nervy na ten buchot v kabine..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud dáš sportovní pružiny eibach a necháš je na seriových tlumičích tak to bude o ničem.Pokud chceš snížení tak eibach prodává pružiny které mají nižší vinutí,ale jsou určeny pro seriové tlumiče.Májí snížení -30mm.Tam to jde.Nicméně přímo sportovní charakteristika to není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím všechny, řešil tady / montoval někdo někdy na Superb I V6 2,5 TDI sady uvedené níže:

 

B12 Pro-kit pevný podvozek Eibach pružiny + Bilstein B12 tlumiče Škoda Superb V6 2,5 TDI + silentbloky Powerflex Škoda Superb (02-08) - přední spodní uložení tlumiče / uložení předního stabilizátoru-průměr 29mm / uložení kosti předního stabilizátoru

 

Mám najeto 115 tis a chci snižovat podvozek na pevno pouze o 30mm, jezdím denně, město víc, dálnici méně.

Předpokládám že výška bude ok a nikde to nebudu dřít, kola mám 225/45/17 ET35.

Jde mi o to aby auto lépe sedělo a lépe vypadalo se snížením. Větší snížení nechci, vozím i sem tam techniku co něco váží.

 

http://www.hothatchshop.cz/skoda/superb/podvozek/tlumice-pevne/eibach-bilstein-b12-pro-kit-pevny-podvozek-skoda-superb-2-8-v6-2-5-tdi-3038.html

http://www.escape6.cz/Podvozky/Sportovni-silentbloky/Skoda/Skoda-Superb--02-08-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teď primárně řeším technickou otázku, zda je to správná volba ohledně kvality a užitné hodnoty. Byť jsem psal že jezdím denně,tak spíš couračky, dálnice tak 1x do měsíce cca 800km. ročně najíždím do 20-ti tisíc. Samozřejmě info o tom kdy bude podvozek dostupnej u prodejce je dobrý, chtěl bych ho objednat co nejdřív.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...