Přejít na obsah

DIAGNOSTIKA - prehlad a strucny popis sw a kablov


ceannu

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Nazdar, a proč by se neměla za ty peníze vyplatit? Mám i ještě jednu starší KKL v cz.

Používám to ale jen když se chci kouknout jak je na tom auto, třeba před stk, nebo jen preventivně vypsat výpis závad.

Jo ale jednou jsem to použil doopravdy jak se mi rožly airbagy. To ale byla moje chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím všechny a poprosím o pomoc.Najde se zde kdokoliv v okolí Liberce či Jablonce kdo by byl ochoten vyzkoušet kabel zda je funkční či nikoliv a pomoci mi nainstalovat a rozběhnout diagnostiku ? Jedná se o tento kabel. Pokud bych se chtěl rozepisovat co jsem vše zkoušel,byl by to román na pokračování.Mám Fabii 1,4/74 KW/combi.Na starém NTB jsem měl instalováno XP.V tomto Wag Com  304.Kabel se dokázal spojit,udělat test diod,toť vše.S autem se spojit nedokázal.Nyní mám nový NTB HP se 7  a nemohu nainstalovat jakoukoliv verzi Wag Comu.Proto prosím o pomoc zkušené.

Děkuji předem ochotným lidem.

PICT0949.JPG

Editováno: , autor: mirakoci
Doplnění informací
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento mám doma asi 2 roky.Chtěl jsem s ním diagnostikovat Ford Focus 1,6.Bohužel se to nepovedlo.Ford skončil svoji životnost a nyní mám Fabii.Proto prosím o radu.Pokud mi zde kdokoliv poradí co přesně mám sehnat tak se tomu nebráním.Takže tomu rozumím správně že se nedá použít ? Pokud ano tak s jakým programem.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím. Tak jsem pročetl toto téma a z něj pár věcí pochopil. Pro vlastní potřebu mám kabel kkl a program vag 409. Vždy mi to stačilo na vše coby třeba. Nedávno jsme koupily druhé auto do rodiny. Fabia 1,4 16v 74 kw,rok 2002.  Můj Strejda má taky Fabii MPI a chtěl ať ho naučím s vagem aspoň základy. Tak se i stalo nedávno za mnou přišel ze jestli existuje lepší kabel že klidně investuje ať to umí víc věcí. Pochopil jsem dobře  že i lepší kabel s tímto programem je stejně zbytečný na tento vůz a stačí úplně kkl? A druhá moje otázka. Jak jsem zde četl našel jsem zmínku o triplingu. Tohle jde pouze nakodovat? Nebo je potřeba koupit nějaké relé? Jestli už na to existuje někde založené téma, omlouvám se. Dík,. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...

prosím  potřebuji diagnostiku   na 1.4    roomstra 2006 benzín     stačí   mi  jen  na  určování  chyb a vymazání  a   mazání  výměny oleje a servisu   . Prosím  poradte  jedině v  češtině     to musí  být  !!!!!!   Je mi jedno  zdali na  notebook  možné lepší  W10  je to  větší písmo    NEBO  NA  TELEFON  Samsung7 -adroid    . Na mém  roomstru  to  nejde  na palubovce  dělat  s tím  kulíkem  .Už mi  to  řeklo  X mechaniků včetně  známého  ze  škoda  servisu. Mazání jde na  novějších  roomstrech. Mám  tam max dot  originál   na km  ,hodiny   mi  tam  kouká  z  budíků  tyčka  jako  kus tužky. a  tím   nejde  skoro  naladit. nic    (řeč, dělat jen  kontrolu  kdy na  výměnu  víc nic   , časoměr ♦ denní počítadla kilometrů  tod vše  víc to  nenabídne  ) 

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...