Deny.Kr Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Včera si ode mě Bohuslav (nemýlím-li se) (Bohusw) kupoval prodávaný předmět, a jak to tak bývá, pustili jsme se do řeči..padlo pár nápadů a inspirací na jeho poměrně zdařenou Octavii, když se náhle zmínil o chromech oken - prý škodovka sama vyrábí samolepící chromy bočních oken na Octavii II (mě by konkrétně zajímalo combi) - nikdy jsem to neviděl, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, fotky, či ví, jak to sehnat, hodilo by se..na tuto Octavii určitě už nic přidávat nebudeme, ale na podzimní facelift v elegantních kombinacích by se to mohlo šiknout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorlajz Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 hele Keny.Dr... tak mě někdy připadá, že jste cirkusácká rodina... :smich: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 hele Keny.Dr... tak mě někdy připadá, že jste cirkusácká rodina... :smich: co to zase kecáš, ty výrostku?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Nenuťte mě zas to OT mazat, hm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speeder Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 (edited) Včera si ode mě Bohuslav (nemýlím-li se) (Bohusw) kupoval prodávaný předmět, a jak to tak bývá, pustili jsme se do řeči..padlo pár nápadů a inspirací na jeho poměrně zdařenou Octavii, když se náhle zmínil o chromech oken - prý škodovka sama vyrábí samolepící chromy bočních oken na Octavii II (mě by konkrétně zajímalo combi) - nikdy jsem to neviděl, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, fotky, či ví, jak to sehnat, hodilo by se..na tuto Octavii určitě už nic přidávat nebudeme, ale na podzimní facelift v elegantních kombinacích by se to mohlo šiknout Hej, ja som to videl v Rakúsku na O2 L&K, zdá sa mi že je to od MR08. Skús sa popýtať v škodovke Len neviem či to je origo škoda, lebo na stránkach to nikde nemôžem nájsť Edited April 27, 2008 by 62454 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 Hej, ja som to videl v Rakúsku na O2 L&K, zdá sa mi že je to od MR08. Skús sa popýtať v škodovkeLen neviem či to je origo škoda, lebo na stránkach to nikde nemôžem nájsť poradil mi, abych se zeptal Alessia..jenže je problém,že těch uživatelů alessio (alesio) je tady víc a nevím, o jakém je přesně řeč.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triplseven Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 poradil mi, abych se zeptal Alessia..jenže je problém,že těch uživatelů alessio (alesio) je tady víc a nevím, o jakém je přesně řeč.. AlesioP možná tam jsou dve s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superfatty Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 zeptej se TADY, máš tam milion kontaktů.. a sorry za OT cirkusáku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 nalepovací chromy na okno? jako na sklo? není to pokovení? který je mmch pěkně hnusný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 nalepovací chromy na okno? jako na sklo? není to pokovení? který je mmch pěkně hnusný Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superfatty Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou. jooo to bude ono Josko.. prostě chromované lišty, které lemují okna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou. no jasněže jo!..co jste mysleli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 no jasněže jo!..co jste mysleli? psal jsem to pro luka. Ten to nějak nepochopil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorlajz Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 psal jsem to pro luka. Ten to nějak nepochopil... Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted April 28, 2008 Author Share Posted April 28, 2008 (edited) Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! tak s tmavými slopky a skly by to mohlo být pěkné..ale nevím...na to je ještě čas - ptám se hlavně proto,že mě zajímá, co je na tom pravdy Edited April 28, 2008 by Deny.Kr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři nevím,no..bavili jsme se tak s Bohuslavem (který má prakticky totéž, co ty, jen v RS úpravě nárazníků) a ten to vlastně začal, že by se to tam na tu jeho OII hodilo a že se to dělá..tak si už dlouho říkám, že s černými sloupky to může být pěkné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 (edited) Hovno se dela. Pokud si nekdy videl origo, tak na to musi byt specialni ryhy kam to zacvaknes! A na OII jsem nic takovyho nevidel... Edited May 10, 2008 by Doli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos3 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři Tak nějak............ Už jsem to viděl nalepený na OII a vypadalo to naprosto tragicky ....úplně dokurvený auto.To si ten dotyčnej koupil ten chrom.pásek co se prodává v metráži a nalepil to kolem boč.oken. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Tak nějak............Už jsem to viděl nalepený na OII a vypadalo to naprosto tragicky ....úplně dokurvený auto.To si ten dotyčnej koupil ten chrom.pásek co se prodává v metráži a nalepil to kolem boč.oken. ... no právě proto se ptám na ten rádoby origo, neb ručně lepené - to je hnus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Hovno se dela. Pokud si nekdy videl origo, tak na to musi byt specialni ryhy kam to zacvaknes! A na OII jsem nic takovyho nevidel... ale né cvakací,ale lepící origo (prý) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Už se rozmysli co vlastně chceš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deny.Kr Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 Už se rozmysli co vlastně chceš co to zase plácáš?!..já za to nemůžu, že jsi nechápavý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos3 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Cvakací,lepící.....prostě na OII toto zrovna vůbec nepatří a ani se to na ni nehodí......rám okna je celistvej s celými dveřmi a né jako u Passata,Superba. U OII s toto nedá ani vymyslet jinak než že to bude vypadat šíleně........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts