Jump to content

Antena zraloci ploutev

Chossse

Recommended Posts

No radio neposloucham tak jako tak,ale proste nekdy chci preci jenom neco poslechnout!Nelibi se mi nejake draty libi se mi zraloci ploutev a tak jsem to koupil!Vypada dobre na aute pak vyfotim a bude!No ale je tam prave jenom jeden drat,tak nechapu nejsou 2!A navod u toho neni jinak bych se tak blbe neptal! :) :) :p

No radio neposloucham tak jako tak,ale proste nekdy chci preci jenom neco poslechnout!Nelibi se mi nejake draty libi se mi zraloci ploutev a tak jsem to koupil!Vypada dobre na aute pak vyfotim a bude!No ale je tam prave jenom jeden drat,tak nechapu nejsou 2!A navod u toho neni jinak bych se tak blbe neptal! :) :) :p

to je asi ten co připojíš k puvodnímu ne

ale prd, napájení zesilovače v anténě může jít po anténím kabelu, jako to mají všechny OI od MR99 ;)

Chci se zeptat, když mám r.v. 98, tak už mám napájení antény po koaxu nebo zvlášť káblíkem? Když jsem si kupoval rádio tak jsem tam dal to fantomový napájení. Jsem z toho teďka jelen...

ani ne,nesehnal jsem chrom převlek na kužel origo antény,tak jsem koupil tohle a dal aspon do barvy auta!

jinak isp.u doliho

Zdravim,tak pak urcite napis jak se ti to podarilo,ja jsem si s tim trochu hral,ale nic!Zkousel jsem i to,napojit ten kabel proste na patku origo anteny a nic!Nasel jsem takove zapojeni uz taky na netu,ale nic!Tak pak napis na co jsi prisel! :palec2:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
ahoj,tak po dlouhém shánění přechodky spojení kabelu antény(maně),jsem došel do obchodu,koupil za 50 kč 4 mprodlužovcího kabelu na antény,o víkendu pokud bude čas a nedeštivo tak zkusím vyměnit!
A řešil jste někdo problém s prasklou gumou origo antény?pokoušel jsem se tu gumu sehnat,ale marně a kupovat celou anténu kvůli jedné gumě je blbost.pokud máte nato nějaký fígl tak prosím poraďte dík

http://img57.imageshack.us/img57/1818/dsc00341ec2.jpg

• 2 weeks later...
Tak už jste někdo vyřešil jak zapojit tuto anténu? http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=1740

Jaké jsou potřeba upravy orig kabelu? nebo jste natáhli úplně novej kabel s napájením?

Kdyžtak nějaké foto těch konektorů nebo prostě jak ste to zbastlily.

o pár řádek výš jsem to popisoval,dávej pozor!fotky boužel nemám a vlastně ani není k čemu,jinak jsem jí lakoval do barvy auta!