Chossse Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Zdravimj hosi potreboval bych poradit,koupil jsem si tady tu antenu http://cartuning.cz/index.php?main_page=pr...roducts_id=1262 a nevim jak to zapojit! Pise se tam ze je na ni krátký kabel s očkem pro připojení na stávající kabel!Ale jak jsem videl ty dva konektory co tam jsou tak jako nevim ani pi....!:)Poradte dikes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Tak nějakej návod tam u toho bude ne? Jenom tipuju - jeden bude anténa a druhej bude napájení? Jinak si myslím, že to jsou vyhozený peníze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Tak nějakej návod tam u toho bude ne? Jenom tipuju - jeden bude anténa a druhej bude napájení? Jinak si myslím, že to jsou vyhozený peníze. Tak tak jak říkáš vyhozený prachy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chossse Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 No radio neposloucham tak jako tak,ale proste nekdy chci preci jenom neco poslechnout!Nelibi se mi nejake draty libi se mi zraloci ploutev a tak jsem to koupil!Vypada dobre na aute pak vyfotim a bude!No ale je tam prave jenom jeden drat,tak nechapu nejsou 2!A navod u toho neni jinak bych se tak blbe neptal! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 No radio neposloucham tak jako tak,ale proste nekdy chci preci jenom neco poslechnout!Nelibi se mi nejake draty libi se mi zraloci ploutev a tak jsem to koupil!Vypada dobre na aute pak vyfotim a bude!No ale je tam prave jenom jeden drat,tak nechapu nejsou 2!A navod u toho neni jinak bych se tak blbe neptal! :) to je asi ten co připojíš k puvodnímu ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Pokud je tam jenom jeden drat, tak bude asi bez zesilovace...to asi moc hrat nebude...napajeni nepripojuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 ale prd, napájení zesilovače v anténě může jít po anténím kabelu, jako to mají všechny OI od MR99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konny Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 ale prd, napájení zesilovače v anténě může jít po anténím kabelu, jako to mají všechny OI od MR99 Chci se zeptat, když mám r.v. 98, tak už mám napájení antény po koaxu nebo zvlášť káblíkem? Když jsem si kupoval rádio tak jsem tam dal to fantomový napájení. Jsem z toho teďka jelen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukino Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 clapci standardne sa davaju anteny so zosilovacom? lebo som auto kupil aj s nejakym SONY radiom a teraz neviem ci antene nechyba napajanie, alebo nema zosilovac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 já koupil tuhle: http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=1&...h=17&list=2 taky řeším zapojení,asi to bude ale chtít komplet kabel,ještě mrknu jestli se to dá přeletovat,origo kabel má na kabelu u antény nějakou rychlospojku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Že vás to baví... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Že vás to baví... ani ne,nesehnal jsem chrom převlek na kužel origo antény,tak jsem koupil tohle a dal aspon do barvy auta! jinak isp.u doliho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chossse Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 ani ne,nesehnal jsem chrom převlek na kužel origo antény,tak jsem koupil tohle a dal aspon do barvy auta!jinak isp.u doliho Zdravim,tak pak urcite napis jak se ti to podarilo,ja jsem si s tim trochu hral,ale nic!Zkousel jsem i to,napojit ten kabel proste na patku origo anteny a nic!Nasel jsem takove zapojeni uz taky na netu,ale nic!Tak pak napis na co jsi prisel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ahoj,tak po dlouhém shánění přechodky spojení kabelu antény(maně),jsem došel do obchodu,koupil za 50 kč 4 mprodlužovcího kabelu na antény,o víkendu pokud bude čas a nedeštivo tak zkusím vyměnit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 ahoj,tak po dlouhém shánění přechodky spojení kabelu antény(maně),jsem došel do obchodu,koupil za 50 kč 4 mprodlužovcího kabelu na antény,o víkendu pokud bude čas a nedeštivo tak zkusím vyměnit!A řešil jste někdo problém s prasklou gumou origo antény?pokoušel jsem se tu gumu sehnat,ale marně a kupovat celou anténu kvůli jedné gumě je blbost.pokud máte nato nějaký fígl tak prosím poraďte dík http://img57.imageshack.us/img57/1818/dsc00341ec2.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajvr Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 A řešil jste někdo problém s prasklou gumou origo antény?pokoušel jsem se tu gumu sehnat,ale marně a kupovat celou anténu kvůli jedné gumě je blbost.pokud máte nato nějaký fígl tak prosím poraďte dík http://img57.imageshack.us/img57/1818/dsc00341ec2.jpg Jo tak to by me taky zajimalo, protoze ta mrcha mi zrovna taky odesla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Jo tak to by me taky zajimalo, protoze ta mrcha mi zrovna taky odeslaSehnal jsem na aukru anténu za 60 kč super kup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyk02 Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Tak už jste někdo vyřešil jak zapojit tuto anténu? http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=1740 Jaké jsou potřeba upravy orig kabelu? nebo jste natáhli úplně novej kabel s napájením? Kdyžtak nějaké foto těch konektorů nebo prostě jak ste to zbastlily. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konny Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Sice mám origo anténu, ale udělal bych to tak, že bych natáhl novej kabel na napájení a zapojil bych ho do 5 pozice místo fantoma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Ja to vyřešiltak, ža jsem koupil ještě jednu anténu -nalepovací na¨přední sklo a je to!!! než tahat kable a rozdělavat tapecí, tak jsem zvoli tuto možnost za 135 Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyk02 Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 No a jak vlastně rozdělat tu starou, prut ten se odšroubuje ze závitu a pak ten spodek se taky nějak vytočí nebo je to nacvaknutý? Mohl by někdo hodit skutečnou fotku ty ateny žraločí ploutve jak vypadá ten konektor u ní? Pak sem našel tohle: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%A9na&st=50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Tak už jste někdo vyřešil jak zapojit tuto anténu? http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=1740Jaké jsou potřeba upravy orig kabelu? nebo jste natáhli úplně novej kabel s napájením? Kdyžtak nějaké foto těch konektorů nebo prostě jak ste to zbastlily. o pár řádek výš jsem to popisoval,dávej pozor!fotky boužel nemám a vlastně ani není k čemu,jinak jsem jí lakoval do barvy auta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts