Jump to content

El. okna

Jir-ka

Recommended Posts

Mám dotaz na ty, kteří se s tímto již setkali. Občas, teď už skoro stále, mi nejde otvírat levé okno na první polohu (kdy se musí držet) , vypadá to na kontakty mikrospinače. Nahoru a ostatní funkce je to v pořádku. Chtěl jsem se do toho podívat jestli se dají kontakty vyčistit, ale bohužel to nejde rozdělat, ani po uvolnění těch západek. Vypadá to jako přilepené. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, respektive je nějaké řešení mimo koupě celého dílu?

post-2553-1209211651_thumb.jpg

Tak jsem byl s tímto dotazem příliš rychlý. Jelikož jsem to v tuto chvíli vzdal, tak jsem při zpětné montáži zjistil, že byly zoxidované kontakty v přívodním konektoru. Po vyčištění vše ok. Ale pokud máte někdo info, jestli to je zalepené nebo ne a jak na to, přispějte. Může se to hodit v budoucnu.

• 2 months later...

mel jsem stejny problem sti ze na prvni polohu dolu to neslo trefit,ale bylo to od nova tak jsem myslel ze je chyba ve me :-)

letos jsem to rozhodil a zjistil ze ten platovy dil (bily plast )co tlaci pod tlacitkem do spinace je occa 0.5mm kratsi nez od pravych dveri,

horkovzduskou jsem ho zahral a zmakl podelce klestema az ziskal zadany rozmer a uz funguje jak ma.