kcharvyk Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Zdravím, mám Octavu 97 a nyní mi nastal problém s kontrolkami. Když je klíček otočený v první pozici, tak vše je OK zhasnou všechny kontrolky jak mají vše funguje, jakmile nastartuju svítí ABS kontrolka, nefungují stěrače, větrák, blinkry, postupně se po čase rožnou kontrolky ruční brzdy, benzín, přestane fungovat tachometr, ručička od benzínu. Neměl někdo náhodou stejný problém?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 prvopočátek problému byvh viděl ve spínací skřínce a tím bych začal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcharvyk Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 prvopočátek problému byvh viděl ve spínací skřínce a tím bych začal JJ, díky je to ve spínací skříňce stačí pootočit klíček po nastartování zpět a vše se rozběhne. Bude to chtít vyměnit spínačku. Díkec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LDs Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 ahoj, no tak mám 1997 a úplně stejnou chorobu takže mi prosím dej vědět, jestli jsi to už nechal opravit a co za tím bylo já totiž psal Vášovi a ten mi odepsal toto: "podle mě nejde o zámek (vložku) ale o spínač (spínací kontakty) kterej je za vložkou" dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts