burek Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 cauec chlapi...ve felde u kamose ted opravujeme alarm.byl tam od vyroby ale nemuzeme k nemu nikde najit na netu manual je to jablotron CA 300 ZM.proste vse je zapojeny jak ma byt,stava tam jde-vse promereno a stejne to blikne jen kdyz ho poprve pripojime tim svazkem kablu.pak otocime klickem a dioda zhasne a jen slysite cvakat rele pri otaceni klicku...nejde to ani nakodovat nic.je to hluchy,ale pritom jsme to cele promerovali a bylo to vse v poradku.nevite nekdo?dikec moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmvnitra Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Ahoj, skus to porovnat s touto vyssou verziou ca320f_cz_v2.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burek Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 Ahoj, skus to porovnat s touto vyssou verziou prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou. chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burek Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám uz se na tom pracuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus-pd Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 viem ze je to 5r stara tema ale nenasla by sa ta schema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts