Jump to content

26.4. Autosalon na Prima TV...

mira

Recommended Posts

Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti???

Firma se jmenuje Special Car Service a provoz mají na Vinohradské ul. kousek od křižovatky Želivského u benzínky Medos. www.scspraha.cz Nemožné ihned a zázraky do 3 dnů. Doporučuji s čistým svědomím. Fakt jsou perfektní, o tom taky světší velký zájem veřejnosti. Je tam dost plno ale vyplatí se počkat. Výsledek je super a za ty prachy je to bomba. :palec2:

post-18998-1209418517_thumb.jpg

post-18998-1209418536_thumb.jpg

• 1 year later...
Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti???

Pokud někdo máte promáčklinu na voze, nebo auto po kroupách, tak doporučuji scspraha.cz , kteří dělají SMART FIX techn. už 5 let a jsou fakt dobří. Moje osobni zkušenost je taková, že jsem byl s autem co jsem dovezl po kroupách u 3 dalších firem, a všichni mi řekli že do takhle pobitýho auta nejdou. Prý je to na výměnu dílů. No a u scspraha mě neodmítli, oprava trvala 4 dny protože to bylo fakt hustě pobitý (asi 450 děr) a výsledek byl famózní. Nevěřij jsem že je to moje auto !! Cena ve zn.servisu převyšovala 170 000,- (SUPERB) tady jsem zaplatil 39 000,- a je to bomba. Jóó, ne všichni kdo se vydávají za odborníky v smart fixu skutečně odborníky jsou. Jeden rádoby odborník, nebudu raději jmenovat, se pokusil optavit jednu díru a tak to zmastil, že kluci v scs praha měli co dělat aby to dali do hromady, ale dali, jsou jedničky.