burek Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 (edited) ahoj,chci se zeptat jak to je kdyz mi dojde baterka v DO origo?musi se to znovu kodovvat a nebo staci vymenit jenom baterku a jede dal??mam takovy problem ze kodovani musi probihat na jinem aute mam to pomichany z 2.5 gen na 3gen dalku..diky Edited April 27, 2008 by burek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 ahoj,chci se zeptat jak to je kdyz mi dojde baterka v DO origo?musi se to znovu kodovvat a nebo staci vymenit jenom baterku a jede dal??mam takovy problem ze kodovani musi probihat na jinem aute mam to pomichany z 2.5 gen na 3gen dalku..diky nemusí se to znovu kódovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burek Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 nemusí se to znovu kódovat takze at se mi vybije baterka jak v ovladaci nebo v aute jen ji vymenim a vse jede dale bez jakehokoliv kodvani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 přesně tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Body Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ahojte, mam vybitu bateriu v ovladaci na Octaviu MR2001. Nejde mi vsak rozobrat vystrelovaci kluc. Skusam to pacit ale nejde. Nechcem kluc zlomit viete mi poradit ako na to? Je snad pod znakom SKODA nejaka skrutka, ci co??? Hladal som to na fore ale nenasiel. Dakujem za pomoc nie za bezvyznamne tlachy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 z boku toho kluca pod planzetou je drazka na srobovak. treba to vypacit. Tu je foto uz rozobrateho kluca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Body Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 z boku toho kluca pod planzetou je drazka na srobovak. treba to vypacit. Tu je foto uz rozobrateho kluca. Parada. Uz to mam. chcelo to poriadne zapacit. Bolo to neake zlepene . Vdaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts