reddy Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 mám 1.3i, r.v. 1993 a nějak se mě nedaří nastartovat motor. je to stříkačka, benzín jde v poho, zkoušel jsem jestli z cívky to háže jiskru a ono nic. vím že to může mít na svědomí spousta věcí, ale chtěl jsem se zeptat, než začnu řešit něco komplikovanýho a drahýho, tak jestli se někdo nesetkal s něčím podobným a není to třeba jen nějaká blbost. Vím, že když jsem měl předtím favorita ještě s karbecem, tak jsem řešil něco podobnýho a on to byl nakonec blbej kondenzátor. Vím že tady na stříkačce asi nic takovýho nebude, ale kdyby měl někdo nápad, čím to, tak sem s níma. předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Pokud máš všechny pojistky a relátka v pořádku tak bych to viděl na zapalovací trafo nebo snímač otáček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reddy Posted April 28, 2008 Author Share Posted April 28, 2008 (edited) pojistky v poho, relátka taky. tak nějak jsem si myslel že to trafo( cívka ) , uvidíme, díkec Edited April 28, 2008 by reddy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reddy Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 tak to byl snímač otáček, už vyměněno a motor šlape. sice trochu problém spínač vymontovat, ale nakonec jsem vyhrál a je tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudynko Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Caute Hadam si to tu niekto vsimne takze moj problem Favo 93 BMM Neviem co sa udialo ale predtym startoval extremne dobre Teraz ked je rano (ci uz leto alebo zima) tak ho straaaaaaaaaaasne dlho toci....ale naskoci....... Potom je to uz vseliake raz naskoci na prve otocenie.....a o chvilu ked skusim znovu tak ho zas dlho toci....mohlo by to byt tiez tym snimacom otacok alebo palivovim filtrom .... alebo cim? dakujem za odpovede.....velmi pomozete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts