Jump to content

Zadní lampičky F I. Combi - jaké žárovky?

vorlajz

Recommended Posts

Tak to je mám asi jenom já...

Žárovky jsou tam 5W5 (ty malé pez patice) a myslím, že stačí odpáčit ten čirý kryt. Ale beztak máš návod k autu a tam to jistě najdeš. A pokud ho nemáš, tak ho lehce stáhneš z ofiko stránek škodovky.

Tak to je mám asi jenom já...

Žárovky jsou tam 5W5 (ty malé pez patice) a myslím, že stačí odpáčit ten čirý kryt. Ale beztak máš návod k autu a tam to jistě najdeš. A pokud ho nemáš, tak ho lehce stáhneš z ofiko stránek škodovky.

děkuju :) vidíš, já koukal do návodu a tam píšou u vnitřního osvětlení sufitky a právě ty 5W5...

Si mě trochu znejistěl...

Tak ty světýlka se jmenují "Vnitřní osvětlení zadní části vozidla" a na výměnu žárovky radí návod asi tolik:"Výměnu žárovky doporučujeme nechat provést v servisu Škoda."

A i DP (teda aspoň tu co mám já) o tomto osvětlení radši mlčí.

Ta sufitka a ty mrňousové jsou u toho světla vepředu. Ty zadní jsem ještě nerozdělával. A bude se muset určitě vypáčit z tapacíru to světlo celé. Podobně jako v zavazadlovém prostoru.

• 5 years later...

Tiež mám Fabiu I Combi Elegance. Do tých lampičiek nad zadnými dverami idú sufitové žiarovky C10W alebo ich LED ekvivalent. Sklenené žiarovky W5W idú do PREDNÝCH lampičiek na čítanie. Ja som tiež hľadal na webe alebo v návode postup výmeny ale tiež som nič nenašiel... Inak výbroný nástroj na správnu identifikáciu žiaroviek je na stránke: http://am_application.osram.info/publish/index_en.html Doporučujem!