Jump to content

S.Altea-----má někdo

cosby

Recommended Posts

jezdí se v tom velice pěkně, řazení přesné, o motoru uvnitř nevíš (1,9 naftožrout)

Jakože to nejede, nebo ho neslyšíš? :)

Mně teda přijde ta 1.9 v OII a to i ve spojení s DSG, kdy by měla být tišší, dost hlučná, ale je možný, že v altea se to díky tý výšší stavbě auta víc "ztratí"? Můžeš to srovnat? Vlastně jsem tě přece svezl s okinou.

Altea je vcelku dobre vozitko, najazdil som s nou zopar kilometrov. Paci sa mi ze sedis vyssie. Urcite hladaj Alteu so sportovymi sedackami. Tie su paradne, super drzia telo oproti obycajnym. Laktovka je fakt nahovno ale da sa kupit druha ako origo Seat diel. Je problem s prvymi Alteami a to so stieracmi lebo v zime zamrzaju. Novsie tam uz maju vyhrievanie. Inac radsej by som bral Leona. Ma ho kamarat s 2.0 TDi a to uz je vozenie aj sa mi vnutri viac paci. Nizky strop atd. Vyzera sportovejsie

Neviem preco. Ludia asi nedoveruju Seatu aj ked je to to iste ako VW. Bola na predaj jedna krasna Altea FR a chlapik isiel s cenou brutalne dole aby ju vobec predal a mal tam vsetko. Aj u nas na Slovensku to velmi nejde s predajom.

No kým bude Seat vyrárbať také neskutočne hnusné interiéry, bude to tak. Každý druhý človek, čo uvažuje o Seate nakoniec odchádza ku konkurencii kvôli tomu, že sa mu nepáči interiér... Je neskutočne hnusný, bakelitový, to aj Barkas bol na tom lepšie! Dokonca aj FII je oproti hociktorém Seatu na tom podstatne lepšie.

Mezi ničím.Prostě tak jedu po cestě a čumím,co by se mi líbilo.

Prodávám New Passata Combi a jak tak jezdím,začíná se mi líbit sedan.prostě nevím.

Uvažoval jsem o A6 okolo 2006,ale jelikož budeme stavět,tak musím něco okolo 350

Tvoj subjektivny nazor si zabudol dodat :t FII tu radsej ani netahaj

To je tvoj subjektívny dojem - spýtaj sa niekedy potenciálnych zákazníkov, že prečo nakoniec tú Alteu resp Seat nekúpili! 50% ti odpovie, že dostali lepšiu ponuku inde, a tá druhá polovica povie, že kvôli interiéru... Žiadna info typu JPP, ale info od vedúceho predaja Seat :help:

Musím dodat že i já mám špatnej pocit z těch interiérů,jezdil jsem něakej čas s novym toledem a ta loketka je fakt na ...!!!

tvrdej plast bez polstru,tfuj do seata asi už nepujdu,leon se mi sice líbí,ale pokud i on má takovej intr,tak ani náhodou.

• 1 year later...

Nyni jsem se docetl, ze tvrde plasty v interieru jsou zdravejsi, nez plasty mekcene, z duvodu toho, ze mekcidla obsahuji velke mnozstvi ftalatu... Jinak loketka je tvrda, je nizko, proto nabizeji nastavec mekky potazeny kuzi, potom je to vysoke na ruku a mekke! ;)

Ja jsem do Altey sel, intros se mi nelibil, ale pres to se prenesu, jelikoz to pro mne neni priorita. Facelift pohlednejsi nez starsi verze urcite je (pro me mnohem) a takto prostorne auto, za cenu co je, proste clovek nesezene (koncernove) ;)

Takze jsem v cekani na svou bilou XLku :D

Zaroven mi velmi vyhovoval vyssi posez, napriklad oproti Octavii o 18cm ;)