Přejít na obsah

1.9 TDI 81 kW nejede jak má, malý výkon


posera

Doporučené příspěvky

Ahoj,může to být spousta věcí a bez diagnostiky a zkušeností s tím nic nevykoumáš. Koukám že jsi z Vysokého Mýta, to je do HK kousek. Takže Ti nabízím,přijeď a komplet Ti to projdu a řeknu co je za problém,příp to dáme do kupy. Kdyžtak si napiš o číslo. Tenhle motor je celkem raketa, zvlášť když se tomu trošku pomůže, s 66Kw by jsi to neměl srovnávat, takže tam asi něco je. To co popisuješ mi přijde,jako když je auto permanentně v "nouzáku". V základu s tohohle auta vytáhneš tak 210Km/h tachometrových a 150Km/h tam musí být během chvilky i v sérii.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za pochvalu. Jen doplním že to auto jezdilo opravdu v nouzáku, regulace turba chodila jen ve 2 třetinách dráhy,takže neměla šanci regulovat tlak a špička byla o 0,5 baru vyšší oproti požadovyným 2080Mbar. Povedlo se vše vyčistit,rozchodit,auto dostalo nové podltak hadičky a ve finále byla špatná ještě váha vzduchu,cca o 20% ukazovala méně. Pak se seřídil předvstřik,taky se na to někdo vybodl,když dělal rozvody.Jinak pěkně strávený odpoledne :palec2:

Jo a pro houmíka. Tak těch 210km/h v sérii nedala, jen +-200km/h ale nebyla prostě holka evidentně zvyklá :smich:

Ted už dá i těch 210 a ani si myslím to moc nebude trvat.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 8 let později...
  • o 1 rok později...

Zdravím, mám O1, 1.9TDI 81kw combi, r.v. 99

Mám problém s tím, že nejede jak by měla, i kdybych jel 10km po rovince, nedostanu se přes 165km/h tacho. Když jsem měřil zrychleni 0-100 bylo to 14,8 a papírově by to mělo být 11. Auto má najeto 350 000, cca 10 tisíc zpět bylo kompletně vyčištněné turbo ultrazvukem, taky byl vyčištěný EGR, váhu vzduchu jsem zkusil vyčistit, ale nepomohlo to (nezkoušel jsem vyměnit za jinou). Taky jsem měnil palivový filtr. Kdyby mi někdo dokázal poradit na co se podívat, budu jen rád.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na 1.9 TDI 81 kW nejede jak má, malý výkon

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...