Přejít na obsah

Čištění klimatizace


RGB

Doporučené příspěvky

Würth má vůni jak desinfekce, používám ho pravidelně už 4 roky, nicméně je to vždy tak na tu letní sezónu. V návodu píšou, že sprej je na 2.použití, nevím kdyby se použil celý, třeba by byl účinek lepší, ale to jsem nezkoušel. Sám nyní přemýšlím o desinfekci ozónem někde v servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi se spousta z vás pousměje, ale hledal jsem a nenašel. Kde je prosím vás  nasávání vzduchu vnitřní cirkulace? Jak je pylový filtr? Dík

 

P.S sorry neuvědomil jsem si, že jsem v octávkách, mám fábku

 

P.S.: jj tak jsem to myslel, klidně to tady smaž jestli to jde :)

Editováno: , autor: Batep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nenchal pro jistotu ve skodovce doplnit klimu (odsali a znova naplnili, nic nechybelo) a pri tom ji zdarma vydesinfikovali sprejem od wurthu

Predtim smrdelamjen obcas kdyz zacinala chladit, ted uz ne

Dle faktury tam nastrikali 0,6 obsahu spreje a stalo to komplet cca 900 kacek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mého názoru není mezi ultrazvukem a sprejem rozdíl. Prakticky jde o to rozprášit dezinfekční látku do vzduchu a samotná účinnost čištění je závislá na učinnosti dezinfekčního prostředku.

 

Narozdíl od toho čištění při ozonem je samotný ozon velmi účinnou dezinfekcí. Hledal jsem jak se ozon vyrábí a vyrábí se např. VUV výbojkama u kterých je mnoho bezpečnostních opatření, mám pocit že by je prodávali nejraději na "zbrojní pas". :-)

 

Takže za sebe, kdybych měl do něčeho investovat, tak do čistění ozonem.

 

P.S. Vzpomínám si, jak jsem se jako malý chlapeček opaloval u "Horského sluníčka" a po tom byl pokoj taky pěkně provoněný ozonem. Jestli ho někde najdu, tak bych ho zkusil nechat svítit v autě při puštěné klimě. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

šuldo a není to jedno? To tě fakt tak trápí, že napsal, že mu něco zdarma udělali? Já dával za klimu 789 Kč a ničím mi to nevystříkali. Kdyby chtěli 111 Kč navíc za vystříkání, rád jim je dám. Někdo dělá klimu za 5 stovek, někdo za litr....

Důležitou informací je, že po vystříkání mu to už nesmrdí.... chytat se slovíček.... k čemu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

pro: šulda - k tomu textu: uklepneš se a je to a Ty v tom již něco hledáš. K té ionizaci: cenu nevím, neptal jsem se, jelikož mi to dělal majitel servisu,automechanik, člen rodiny v jedné osobě. Ale pokud budeš chtít ofiko cenu u něj Ti vyzistím, jelikož příští týden jedu k němu na kontrolu klimatizace s autem od manželky. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, zcela jistě máte pravdu v tom smyslu jak jste to pochopili ale já opravdu nic v ničem nehledám. Mě to zase přijde že tu jeden záměrně hledá něco co v mém postu vůbec není a další se jen přidají. Vůbec mi nešlo o peníze a kdo to napsal ale o ten klasický obchodní slogan - zdarma, já se s ním v autoservisu ještě nesetkal. Tak to prosím pěkně hned nepřekrucujte. Pokud sem to blbě napsal tak se omlouvám ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...