firstgreenhorn Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Potřebuji pomoc, koupil jsem budíky do své fabie, změnil podsvětlení a namontoval. Imobilizér v budíkách braní v nastartování . Potřebuji poradit jak mám přes VAG vičíst ze starých budíků a načíst do nových. Vag mám 702. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikino1 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Potřebuji pomoc, koupil jsem budíky do své fabie, změnil podsvětlení a namontoval. Imobilizér v budíkách braní v nastartování . Potřebuji poradit jak mám přes VAG vičíst ze starých budíků a načíst do nových. Vag mám 702. Musíš vedieť PIN nových budíkov! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koldo Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Musíš vedieť PIN starých budíkov - ten je na štítku ku kľúčom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 na vag zapomeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Dostal si ikonu Ignorant Pravidel nakoľko si ich nečítal keď si sa registroval. Pohladaj tu trošku... prosím ostatných nerozširovať tento thread... Potřebuji pomoc, koupil jsem budíky do své fabie, změnil podsvětlení a namontoval. Imobilizér v budíkách braní v nastartování . Potřebuji poradit jak mám přes VAG vičíst ze starých budíků a načíst do nových. Vag mám 702. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts