Moje Jméno Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 zatím všechno dobrý ale špatně funguje ručička palivoměru nejdříve zůstane dole po asi půl hodině vyleze asi na správnou hodnotu a když se vypne motor tak zůstane a za ňkou dobu spadnenevíte prosím nekdo co by s tím mohlo být a co stím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Vypnes motor - musis lepe specifikovat - vypnes zapalovani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moje Jméno Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 vypnu všechno ručička je ňáká seklá a rozhejbe se za dlouho po vypnutí zapalování to taky sleze ale asi za 20min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalOrban Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Buď už má niečo za sebou potenciometer alebo je zle ukostreny oalivomer ukostrenie palivomeru je vzadu za rucickou musis vybrat von budiky, rozbrat ich ten cierny plast okolo su zapadky tie opatrnes odklopnes vyberes von to plexisklo tak isto na zapadkach a vzadu vstrede rucicky je mala osmička matka skontroluj ci je dotiahnuta ak ano vymena samotneho palivomeru no radsej odporucam cele budiky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joppien Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Ahoj všem, poslední tři dny mi blbne palivoměr, Felda combi 1.3 MPi (50 kW). Ukazoval mi nulový stav nádrže, tedy úplně dole i když v reálu sem věděl, že tam mám 1/2 nádrže, raději jsem dobral plnou a po nastartování mi ručička vyjela nahoru na plnou. Dneska po ránu jsem s tím jel a zase mi to ukazuje nulový stav nádrže, je úplně dole na doraz a svítí hladové očko nádrže. Závada v elektrice, či blbnoucí mechanismus s plovákem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 To nejde poznat - i blbnoucí plovák je vlastně závada v elektrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joppien Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Dá se prosím nějak přeměřit, kde a jak, jestli blbne či neblbne snímač stavu paliva u palivového čerpadla, aniž by byl nutný zásah ke čerpadlu? Jaký proud by to mělo správně ukazovat? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts