guttata Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Zdravím. Nemáte někdo informaci, jaká nejvyšší hodnota může být na denním počítadle km než se vynuluje? U pal. počítače jsem to našel v návodu, ale u denního počítadla o tom není ani slovo... Kolik nejvíc jste tam kdo viděli? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 myslim ze 2000 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guttata Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 Hm, tak to nic moc. Najíždím tak 5000 měsíčně při cca 120 hodinách jizdy, takže mi celý měsíc nevydrží ani denní počítadlo ani dlouhodobá paměť PP... Ale každopádně díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Na oktě taky 2000 a myslím, že je to u Fábek stejné. Když jsem jel do Chorvatska, tak po 1999km následovalo 0km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Zdravím. Nemáte někdo informaci, jaká nejvyšší hodnota může být na denním počítadle km než se vynuluje? U pal. počítače jsem to našel v návodu, ale u denního počítadla o tom není ani slovo... Kolik nejvíc jste tam kdo viděli? Díky. Jesli myslíš denní počítadlo,ne palubní PC, tak to se normálně vynuluje snad až dosáhne samé 9999. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guttata Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Jesli myslíš denní počítadlo,ne palubní PC, tak to se normálně vynuluje snad až dosáhne samé 9999. Jo jo, přesně tohle myslím a tiše jsem doufal v těch 9999, ale to tak nebude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts