schvanc Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Dobry den! Po roce a pul mi ukradli Fabii RS, pred tydnem sem si proto z Nemecka koupil stejnou Fabii RS - mela najeto jen 12500km. Je jako nova jen se mi zda ze ma jiny volant (vetsi a uzsi) ale hlavne, ze brzdy maji daleko pomalejsi nastup nez u te predchozi fabie. Je to vec nastaveni nebo jsou tam jine brzdy? Diiy za rekace! schvanc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Zkus specifikovat alespon modelovy rok puvodni a nove Fabie. Nekdy od cca 05/2005 se zacal montovat mechanicky brzdovy asisten DualRate a ten mimo jine zmenil charakteristiku nabehu brzdneho ucinku. Mam doma jak auto bez asistenta 03/2005, tak s asistentem 07/2005 a 02/2006 a obe posledne jmenovana maji znatelne pomalejsi nastup brzdneho ucinku. Ucinnost brzd to ale neovlivnuje, jen je potreba si na to zvyknout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ahoj Mave! Covece to je zajimaci info To jsem rad, ze ve sve FRS ten DR teda asi nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts