Janko Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Zdar pánové, nestalo se někomu že ze dne na den vám přestaly hrát komplet přední repra aniž byste se v čemkoliv vrtali? Vše jsem prolez, rádio vyzkoušel u bráchy v autě, je samo v pořádku. Konektory vypadají též v poho, ještě jsem tedy neproměřoval přední repra, ale nechce se mi věřit že se přerušily oboje dráty v předních dveřích. Když přepnu jen na předek tak je total ticho. Díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 ...kabely mezi ISO a dveřmi by chtělo tzv. propípnout aby jsi vyloučil přerušení kabelů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janko Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 To je jediné co jsem nedělal, ale je divné že nehraje vše, kdyby ten předek měl nějaký společný bod tak bych tomu rozuměl ale takhle .... no uvidím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radas1 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 nebo Ti taky vyhořel jeden z výstupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slon Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 dole u prahů jsou místa kde přicházeji všechny dráty co jdou do dveří. jsou tam i konektory, dostaň se k nim rozpoj a proměř stanu co jde do dveří k repeáku, mě se to už taky stalo ale nepřestaly mi hrát oba naráz. Já měl zlomený drát v ohybu dveří ale je divné žeby se to stalo v obou dvežích najednou... pokud tohle budeš mít dobré tak měř to samé ale na druhou stranu... ( k rádiu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janko Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 OK, díky zkusím to proměřit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts