Igor Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Priznám sa, že v tom vôbec nemám jasno - zaujímalo by ma, akým káblom je možné diagnostikovať Roomster Osobne mám k dispozícii 2 typy káblov (klasický starý s optočlenmi na COM, novší model s FTDI chipom na USB) v kombinácii s VAG-COMom 304/311, mám overenú funkčnosť na F1, O1, Superbe a overenú nefunkčnosť na O2. Je mi jasné, že na O2 treba plnohodnotný Hex-Can kábel, ale ako je to s Roomsterom? Takže odborníci, sem sa s fundovanými odpoveďami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 starý kabel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 pojde vsecko ? cosby mozem zakupit toto ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13671 od kullyho ? alebo nejaky lepci tip ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Jestli půjde vše nevím,ale základ ano.To co ty potřebuješ půjde určitě a klidně to kup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 ok , dik cosby, otazka este snad na profora, ten na zraze v ba skenoval omikovho roomika ... bolo nico co neslo ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 Cosby, na teba je vždy spoľahnutie, dík za odborné a overené info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kadli Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 jen pro zajímavost co vše se dá s tímto kabelem vyčíst či nastavit?díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) jen pro zajímavost co vše se dá s tímto kabelem vyčíst či nastavit?díky mrkni sem http://obd.ec.cz/Software/VAGCOM/ jj Diiik Cosby Edited July 30, 2007 by LUKY-007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Luky som ti pisal.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvh Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 LUKY-007: tak co, jdes do toho kabliku? Jsem zvedavej protoze bych to chtel taky zkusit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Profor> ja viem odpisoval som ti . zaciarkol som aj ze sledovat spravu a ulozit v odoslane .. a evidentne si to nedosatal ..ani to neulozilo .. nejak to blbne . uz som t raz tak pisal ... a divil sa ze neodpisujes >/ tak napisem este raz .. mvh> urcite pojdem ale az koncom mesiaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 O com si tu vy sepkate!!?? Povedzte aj mne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 (edited) O com si tu vy sepkate!!?? Povedzte aj mne! o kabliku cez ktory pripojiis svojho rumika k pocitacu .. hah a ze kto zbiera pocty prispevkov Edited August 20, 2007 by LUKY-007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Keby ste si nesepkali a radsej rozpravali nahlas, tak nemusim sa pytat a zbierat prispevky. Tak radsej porad aky kabel staci a kde sa da kupit najvyhodnejsie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Keby ste si nesepkali a radsej rozpravali nahlas, tak nemusim sa pytat a zbierat prispevky. Tak radsej porad aky kabel staci a kde sa da kupit najvyhodnejsie! pred chvilou som objednal poriadne si precitaj tento thread a vsecko sa dozvies ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Tak este mi objasni teda co si to kupil...OBD II kabel od kullyho? Co je to ten VAG-PROG? O co je lepsi od VAG COM? nejake zhrnutie? KEdy ti luky pride ten kabel? Daj potom pls vediet aka je spokojnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Tak este mi objasni teda co si to kupil...OBD II kabel od kullyho? Co je to ten VAG-PROG? O co je lepsi od VAG COM? nejake zhrnutie? KEdy ti luky pride ten kabel? Daj potom pls vediet aka je spokojnost. o VAG programe je tu ... http://obd.ec.cz/Software/VAGCOM/ objednal som kabel od kullyho .. neviem kedy pride kabel.. ak chces vyskusat treba sa dohodnut a stretnut aj s proforom a mozes si to kuknut nazivo pripadne aj na vlastnom roomiku co to robi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 To by som rad! To by sme mohli byt mozno aj kamosi...zase raz. Co ty na to luky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 To by som rad! To by sme mohli byt mozno aj kamosi...zase raz. Co ty na to luky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 (edited) Ak mate nikto zaujem, tak ten kabel viem zohnat za 1000sk (co ponuka kully) pri osobnom odbere. Pripadne + postovne. Konkurencia snad nezaskodi... A snad aj tomu nekrestansky drahemu postovnemu do SR od Kullyho. Edited September 10, 2007 by RomanKo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ak mate nikto zaujem, tak ten kabel viem zohnat za 1000sk (co ponuka kully) pri osobnom odbere. Pripadne + postovne. Konkurencia snad nezaskodi... A snad aj tomu nekrestansky drahemu postovnemu do SR od Kullyho. AAAA niekto ma kaaablik... no co uz si ho pouzil ? daj si inzerat do BAZARu / Prodam / ostatni .. .ked chces robit konkurenciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Jo jo uz som ho pouzil. Je to parada...len este trosku prestudovat navod toho VAG COMu aby som vedel co vsetko s tym mozem. A konkurenciu len tak som myslel medzi roomsterakmi...nechcem si s tym otvorit business...len ked reku bude niekto hlavne zo SR chciet, ze moze usetrit par koruniek...nech vidia ze aj my na slovensku vieme dat dobre ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 jo je to dobra cena ak je ten kabel kvalinte spraveny .... najhorise na dodavke z ciech su tie poondiate postovne poplatky ... aku verziu VAGu si pouzil ? mne zatial najlepsie slapal na doporucenie profora (za co mu diiiik) .. VAG 304.0 CZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanKo Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ja som zatial nemal moc casu skusat ten kabel, no fungovalo mi to s verziou 409.1 stiahnuty priamo od vyrobcu ross-tech. Skusal som zatial len autodiagnostiku...na viac som nemal cas. Skusal som to aj s FabiouI co ma kamarat. :-) Ked poskusam podrobnejsie, budem informovat. Preco ti odporucil tu starsiu verziu? Co ti tam blblo? Alebo co ti malo blbnut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 zo409 bol nejaky problem s komunikaciou .. nevedel nic odcitat ... ktovie--- s touto starsou to slo bez problemu hned na prvy krat... najviac ma potesilo ze som sa nedocital ziadnej zavady hlasenej VAGom .-.- aj ked niektore funkcie softu nefunguju , no ale chce to dlhsie sa s tympohrat ... chystam sa aj kolegovu Fabcu oskenit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts