Alibaba I Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Vážení, máte někdo zkušenosti s rovnáním promáčklých plastů ? (Jak, čím,...) Mám nově - díky své choti - na nárazníku takovou pěknou misku, lak ani plast nepopraskal, jen pár odřenin. Má cenu se s tím hmoždit podomácku - nebo se na to vy.... ? Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare. Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ph007 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. jj horkovzduškou opatrně nahřát a vymáčknout z5, nejlépe hned ochladit hadrem namočeným ve studené vodě, aby to zůstalo v požadovaném tvaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alibaba I Posted May 31, 2008 Author Share Posted May 31, 2008 Zahrej to a niekedy to vyskoci same naspat, niekedy staci trochu potlacit a mas to v povodnom tvare.Otcovi sa nieco podobne stalo na felde a jeden teply letny den to vyskocilo same do povodneho tvaru. Tohle mě zaujalo, tak jsem si schválně počkal na Dr Voštěpovu metodu léčení sluncem - a opravdu, včera to při tom horku vyskočilo samo (před tím asi poloviční zmenšení prohlubně)...tejdě ještě aby mi sluníčko vybrousilo škrábance a nalakovalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Vidis, niekedy treba len pockat a ono sa to nejako opravi same... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts