Přejít na obsah

Máte problémy s řízením? Nefunguje servo?


Martin 3500

Doporučené příspěvky

Tak jsme to znovu vyzkoušeli a po načtení chyb v servu to napsalo: provoz serva nesmyslný signál, číslo 00566, 27-00

Pak, jelikož to bylo kdysi bourané je tam i uložen záznam o nehodě. Záznam o nehodě je uložen i v řídící jednotce motoru. Je možné, že mi nefunguje servo díky této uložené chybě (záznamu o nehodě)??? A třebas bylo servo čerpadlo v pořádku? Tato chyba nejde ani z jedné jednotky vymazat, jak na to???

Čidlo jsme vymontovali, prostříkli a zatím už to žádnou chybu nehlásí.

????

Editováno: , autor: piloun1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem vyzjistil že ty dva problémy spolu opravdu souvisí. Servo si načte nehodu z ř.j. aibegu a přestane makat. Takže musím začít u bagu. V první řadě sehnat starší bag spolujezdce a sehnat někoho z Vysočiny kdo dostane ten záznam o nehodě z ř.j. bagu. VAGem to vymazat nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dotaz, znamemu jsem prodal nove KOYO cerpadlo serva, menili mu to v servisu na Fabii (pry vadne, prehrivalo se) a ted mu volali, ze to nove nefunguje - resp. neposiluje. Divne je, ze pres diagnostiku se hlasi a zadna chyba tam neni, ale volant jde proste ztuha - nemate nekdo nejaky napad nebo nesetkal jste se s tim nekdo? Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím mam fabii 1.2htp 40kw r.v2006 a při zatačení volantem a opetovnem puštení volantu se mi volant vrací skákavě do polohy rovně proste se nevraci zlůehka .Proto prosím nejakou radu co by stím mohlo bejt jestli to taky neni nejaky problem ktery tady řešíte.Dík za brzkou odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím, táák ještě jenou ;) po vysušení senzoru natočení volantu, bylo chvilku pokoj, ale občas se chyba opakovala, bzučelo servo, nakonec jsem na základě vašich rad koupil nový senzor a vyměnil ho, vypadá to, že již je vše OK, ťuk ťuk :) tak snad to vydrží... patří Vám můj dík za rady... jen mi začíná opět hučet přední ložisko... :D já tu fábii miluju.. :wub:

post-9600-1214246334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obal som z neho už dávno olámal a je bez obalu min. rok, nakoľko to bolo nacucané vodou a nezdalo sa mi to vhodné :D Ono to ani nie sú divné zvuky, len počuť ten elektromotor ako sa spína, keď hýbeš volantom. Všetko funguje ako má, len trochu nahlas. Uvidíme, počkáme čo to urobí :kol-140:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...