Přejít na obsah

Motor 1.4 16V 63 kW


biliv

Doporučené příspěvky

Hlavně nejezdit do toho samýho znovu - jeď JINAM a ukaž video a popiš co to dělá včetně toho, že po vypnutí a opakovaným startu to přestane - NIC JIM ALE NEŘÍKEJ, ŽE UŽ BYL PŘEHRÁVANEJ SOFT! TO BY S TÍM NEDĚLALI NIC A POSLALI BY TĚ ROVNOU DO HÁJE, AŤ SI S TÍM JDEŠ TAM, KDE TO DĚLALI!!!

 

MUSÍŠ DĚLAT BLBÝHO A JEŠTĚ BLBĚJŠÍHO, PROSTĚ ŽE SIS AŽ DOPOSUD NEUVĚDOMOVAL, ŽE BY TO MOHLA BEJT JO EXTRA ZÁVADA, ALE ŽE TI TO PORADIL NĚKDO JINEJ, KDO SLYŠEL TVŮJ MOTOR TAKHLE KOKTAT ATD. Jedině tak se na to opravdu podívají (i když si budou myslet cosi o IQ srovnatelným s číslem bot...) - a já si myslím, že až tam nahrajou opravdu "last version" softu, tak to přestane...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám tedy starší 1,4 a ty otáčky slyším že nejsou někdy pravidelné, ale že by se až takhle klepal motor, toho jsem si nevšiml a na otáčkoměru to není téměř vidět. Jestli vzpomenu tak se zítra podívám. Kontroloval jsem přesnost otáčkoměru na mobilní aplikaci a řekl bych že je celkem přesný, jen ty malé výkyvy prostě nezaznamená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podľa mňa neni možné aby hentak triaslo motor kvôli alternátoru, mám cez 200tkm a žiadne problémy z alternátorom som nezaznamenal. Je pravda že mal som jeden čas nepravidelný chod po štartoch ale dal som prípravok na prečistenie vstrekov a prestalo to, odvtedy ani jeden krát nebol problém. Iba raz mi motor cukol ale viac nič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rovnaky chod motora (BXW) som riesil pred rokom. Za studena som myslel, ze ten motor zachvilu vyskoci, po zahriati to bolo relativne ok. Podobne pri otackach nad 2000. Ale volnobeh bol katastrofa. Diagnostika nehlasila ziadnu chybu. Po vymene dvoch vstrekov sa to o dost zlepsilo, ale stale to nebol ideal, az dokym sa nevymenili vsetky 4.

Na diagnostike som si vsimol jednu vec, zataz motora na volnobeh bola a aj teraz je cca 30%, je to ok?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty vole to je teda šičí stroj:-)to video:-)rozhádaný to je fest...chce to laborovat no...dát to někomu kdo to dělá...ne do autorizáku..bohužel..jinak mám ten samej motor co ty...až na letní starty na podruhé je klid...upaluje jak z praku...najeto mám 25000km....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...