Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute.

Poradí mi někdo jak zapojit centrál na Octávku 97?Jednotku to má nejspíš ve dveřích řidiče společne se stahováním na okna.Je tam i dětská pojistka tzn.zadní okna v elektrice..

Potřebuju vědět nejlepší způsob jak na to zapojit alarm s ovládáním na centrál.Dá se napojit jinde než ve dveřích?Který barvy kabelů to jsou?

Alarm mi dává + impuls,ale není problém předělat na -.

Díkes za info...

Vloženo
Čaute.

Poradí mi někdo jak zapojit centrál na Octávku 97?Jednotku to má nejspíš ve dveřích řidiče společne se stahováním na okna.Je tam i dětská pojistka tzn.zadní okna v elektrice..

Potřebuju vědět nejlepší způsob jak na to zapojit alarm s ovládáním na centrál.Dá se napojit jinde než ve dveřích?Který barvy kabelů to jsou?

Alarm mi dává + impuls,ale není problém předělat na -.

Díkes za info...

Jde to zapojit třeba na řídící jednotku pod volantem a to na spínač pátých dveří.Pokud to vyžaduje potvrzení směrovými světly tak to píchni na výstražný trojúhelník :prc:

Vloženo
Jde to zapojit třeba na řídící jednotku pod volantem a to na spínač pátých dveří.Pokud to vyžaduje potvrzení směrovými světly tak to píchni na výstražný trojúhelník :prc:

To už mám vše zapojený.Jde mi pouze o centrál.Dočetl jsem se že je potřeba odporu 180ohmů.

když to píchnu na dva kabílky co vedou ze dveří(ovladání pro ostatní motorky)tak dam na jeden ten odpor a druhej bude bez?

Jde to i bez toho odporu?

Díkes..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...