biwoj2 Vloženo 18. Květen 2008 Vloženo 18. Květen 2008 Čaute. Poradí mi někdo jak zapojit centrál na Octávku 97?Jednotku to má nejspíš ve dveřích řidiče společne se stahováním na okna.Je tam i dětská pojistka tzn.zadní okna v elektrice.. Potřebuju vědět nejlepší způsob jak na to zapojit alarm s ovládáním na centrál.Dá se napojit jinde než ve dveřích?Který barvy kabelů to jsou? Alarm mi dává + impuls,ale není problém předělat na -. Díkes za info... Citovat
Radas1 Vloženo 18. Květen 2008 Vloženo 18. Květen 2008 Čaute.Poradí mi někdo jak zapojit centrál na Octávku 97?Jednotku to má nejspíš ve dveřích řidiče společne se stahováním na okna.Je tam i dětská pojistka tzn.zadní okna v elektrice.. Potřebuju vědět nejlepší způsob jak na to zapojit alarm s ovládáním na centrál.Dá se napojit jinde než ve dveřích?Který barvy kabelů to jsou? Alarm mi dává + impuls,ale není problém předělat na -. Díkes za info... Jde to zapojit třeba na řídící jednotku pod volantem a to na spínač pátých dveří.Pokud to vyžaduje potvrzení směrovými světly tak to píchni na výstražný trojúhelník Citovat
biwoj2 Vloženo 18. Květen 2008 Autor Vloženo 18. Květen 2008 Jde to zapojit třeba na řídící jednotku pod volantem a to na spínač pátých dveří.Pokud to vyžaduje potvrzení směrovými světly tak to píchni na výstražný trojúhelník To už mám vše zapojený.Jde mi pouze o centrál.Dočetl jsem se že je potřeba odporu 180ohmů. když to píchnu na dva kabílky co vedou ze dveří(ovladání pro ostatní motorky)tak dam na jeden ten odpor a druhej bude bez? Jde to i bez toho odporu? Díkes.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.