Přejít na obsah

Dodělání el.oken do FABIE I


M4RT1N

Doporučené příspěvky

Ahoj mam fabii 1.4 r.v. 2002 nemám ve výbavě el okna a mám jí v černé perleti...v létě je to sebevražda...v aut. servise by mi to prý udělali za 18.000 ale tolik nemám...nenajde se někdo kdo by to zvládnul levněji...přijedu kamkoli...díky Martin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, v jednom dobrém servisu v Brně, který se specializuje na ozvučení a zabezpečení vozidel (a mám s nimi dobré zkušenosti) mi asi před rokem nabízeli montáž el.ovládání předních oken za tuším 4500,- až 5000,-Kč. Ale to ovládání tuším nebylo originální, ale Made in Jablotron, což asi kvalitou není špatné. Sám jsem si později koupil auto, co mělo el.okna už z výroby, takže jsem této jejich nabídky nevyužil, ale pokud máš zájem, můžu Ti na ně dát kontakt a můžeš se s nimi domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozri si toto:

http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?p...oducts/ew-400fb

Inštalácia spočíva v demontovaní pôvodného mechanizmu sťahovania okien - len osku páčky s prevodovým kolieskom (tri skrutky) a jeho nahradení motorom + natiahnutie kabeláže k spínačom a napájanie (pozri si obrázok na stránkach Jablotronu). Pre komfortnejšiu obsluhu doplň modul automatického doťahovania okien (pre každé okno treba zvlášť), potom dokážeš ovládať okná alarmom ... a hlavne jedným stlačením tlačitka úplne otvoríš okno a naopak - nemusíš držať stlačené tlačidlo počas celej doby. Potrebuješ demontovať len tapacírungy dverí a dostať sa k + 12V, napr. nad BSG. Spínače na ovládanie sú súčasťou dodávky, ja som ich umiestnil do popolníka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupoval som v Blave, Alarmy sro na Cablkovej, cena podla cenníka Jablotronu. Použil som časť originál rámiku, spínače sa zmestia do popolníka, len som trochu upravoval kabeláž, kvôli tenším prierezom vodičov a zmene podsvietenia na červené - origo je zelené. Elektronika dojazdov je pri releovom bloku pod palubkou. Nemám skúsenosti s Molpirom, Jablotron (ono to nie je ich výrobok) je max. spoľahlivý - mám ich vymontovaných viacej, úplne bez závad.

post-10-1144256018.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcelo sa mi prerábať plasty dverí a ak by som to dával tam, potreboval by som ďalší spínač - 2x strana šoféra, 1x spolujazdec - kvôli ovládaniu z oboch strán. Takto som to vyriešil k spokojnosti oboch, bez potreby ďalšieho spínača (zložitejšia kabeláž). Popolník bol aj tak nevyužitý a kupovat origo sa mi nechcelo, kôli cene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...