Přejít na obsah

ALU KOLA 18"


Hanss

Doporučené příspěvky

  • o 5 let později...
  • o 3 měsíce později...

co vím, tak na STK chtějí typový list kde je přímo tvoje auto ale třeba budeš mít štěstí.

Tarantulas: chlape já zkouším za sezonu alespoň 3 typy disků, většinou jsou to 18" a měl jsem i 19". Nikdy jsem nic neřešil ani policajti. Ale kvůli nehodě by to asi chtělo mít pořešený :)

Jinak teď to na autě motám s origo Solidama  :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapis teprve řeším. Na stránkách výrobce jsem si stáhl TUV pro můj typ kol a auta. Akorát je v němčině tak si ho musím nechat přeložit do čestiny.

Bacha na překlad.Záleží s jakým blbcem se setkáš na úřadě.Může chtít po tobě ověřený překlad a to není sranda.Nemluvím jen o typovém listu,ale i o veškeré dokumentaci ke kolům.Ta moje měla cca 140 stran.Samozřejmě jsem se nervnul a odmítl to nechat překládat.Nakonec se mi to povedlo ukecat a přeložil jsem si to sám,ale na úřadech jsou svině.

JInak asi víš,že s typovým listem musíš na stk kde ti mechanik,který má k tomu oprávnění udělá prohlídku a pak ti dá štempl na ten list.Oni ani žádný překlad nechtějí,oni ví o co se jedná,ale ty paka na úřadech jsou nepříjemní jak vřed na řiti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ je mi to jasné ,že největší problém bude na úřadech. Jinak ja jsem si ten TUV stáhl na str. výrobce byl tam přímo na Superba I. Jinak tady je přímo odkaza kdyby někdo náhodou sháněl. http://www.tomason.de/gutachten_tn1_hyperblack_polished.php

Překlad řeším přes segru ,která žije v Německu a má i statnice ,tak se mi to snad podáří nějak ověřit.

Editováno: , autor: RED_BULL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj lidi, tak jsem to tu přelouskal a něják jsem nepochopil (zakecali jste se uplně o něčem jiném). Budu taky dávat kola 8"x8j 5x112 et40 a mám trošku guláš v těch pneu. Nejraději bych tam hodil 225/45/18, ale většinou v eshopech mi to hodilo že to chce 225/40/18.. ale jak jsem to počítal tak to vychazí takhle : 16tky (205/55) 112,75mm - 18tky (225/45) 101,25mm - 18tky (225/40) 90mm.

Ve zkratce, ten profil 05 znamená že je to 11.2mm větší, tudíž měkčí, ale nevím jak to bude s podběhem (mám v kufru LPG a jezdím v 5ti lidech do práce po poddolovaných cestách). takže se každý mm počitá ;-)

Co tedy dát abych neměl případné problémy jak s policajtama tak ani s nasazením gum či kol ?? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...