Přejít na obsah

Montáž tempomatu do Octavie I


ado1973

Doporučené příspěvky

krobikml, zklidni hormon!

Nejdřív si přečti toto vlákno od začátku, nevěřím, že v něm není jediné info.

Hned na první stránce je nějaký popis pinů, na druhé nějaké nějaké fotky, na třetí sken návodu co se dodává k páčce a to jsem jen rychle proletěl jen ty tři první.

Takže, že tady nejsou žádné informace, je dost odvážné tvrzení. Někdy to chce trocha vlastní píle a iniciativy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hormóne, nevim jestli jsi studoval stejné vlákno jako já (mimochodem je to to ve kterém si teď tak hezky  píšeme) ale přesný popis jak dotáhnout kabeláž z mezistěny do ŘJ moturu tu ale opravdu nikde není! Tak to zkus příště prolétnout trochu pečlivěji než tu začneš někoho okřikovat a kázat....

Editováno: , autor: krobikml
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé a typické - patnáct příspěvků (kolikrát jsi na tomto foru poradil ty něco někomu jinému?), z toho dva výkřiky zde, kde se jen navážíš do lidí, co pro toto forum a pro jiné škodovkáře udělali mnoho práce, nepřijde ti to poněkud přehnané a přidrzlé? Takže se podle rady kolegy Wojnara uklidni, příště si nech nemístné poznámky pro sebe a vyčkej případné odpovědi od Vaši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši já reaguji, protože neshledávám na mém prvním příspěvku nic závadného, nacož sem napaden ať sklidním hormon. Nechápu proč. Je jedno jestli mám 1000 nebo 10 příspěvků, jestli tady někomu radím nebo ne, radím jinde a v jiném oboru, problém to ale neřeší a to že ten návod prostě není a jestli není protože jak říkám je to něčí "know how" tak ok, z nikoho to páčit nechci, stačí říct objednej se k tomu a tomu a on ti to udělá a trošku vydělá. Žádnej problém. Fórum je od toho aby se debatovalo a né napadalo! Normálně sem se zeptal tak čekám normální odpověď a né " sklidni hormon", to jako sorry ale mám nějakou sebeúctu.

Editováno: , autor: krobikml
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej, tys první začal tento boj (který mimochodem nemůžeš vyhrát), ten příspěvek lze formulovat úplně jinak a nikdo by si tě ani nevšimnul. Pro příště si skutečně nech své poznámky pro sebe, nikdo tady na ně není zvědavý. Podobných příspěvků jsem už za ty roky viděl dost. Všechny měly něco společného a to, že jejich pisatel zde byl nováčkem... Proto jsem to napsal. Vašu třeba přece můžeš kontaktovat soukromou zprávou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tu o 9 měsíců méně než ty, takže za nováčka se nepovažuji. Sice máš 17 772 příspěvků ale jestli byli všechny tohoto rázu (buzerování ostatních) tak tě to veteránem nedělá. A že si to blbě pochopil to můj problém není ! Absolutně to nebylo směřováno proti Vášovi. Nazdar :kol-35:

Editováno: , autor: krobikml
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase typická uražená reakce nováčka. Datum registrace na tom nic nemění, neb se tak chováš. A jak je vidět z reakce kolegy Wojnara, pochopil jsem to velmi dobře, jen ty se neumíš jasně a srozumitelně vyjádřit. Za to já nemohu. My tady nebudeme hloubat, co kdo čím myslel, nebo nemyslel. A pokud bereš za buzerování upozornění na tvé ne příliš vhodné chování, tak sem nechoď. Nemáme tady čas se pořád dohadovat s nepřizpůsobivými uživateli. Nadále se již k tomu nebudu vyjadřovat. Zařiď se pro příště podle pravidel fora a pravidel slušného chování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ach jo - z ho..na upleten bič

 

 

AGU

---ecu---------------------------------------mezistěna

T52/34------červná/žlutá-------------------T10/2

T52/35------modro/šedá-------------------T10/1

T52/36------bílá-----------------------------T10/9

T52/46------černo/bílá---------------------T10/3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerad to říkám, ale nikde jsem nenašel můj problém... :-) Mam Koktu 2002 1,9 TDI 81 kW s multifunkčním volantem a začala mě zlobit páčka světel (směrovek). Jde tuto páčku (8L0 953 513 S 01C) zaměnit třeba za 8L0 953 513 H 01C případně jinou ideálně s kolébkou (např. něco podobného jako má dvojková fabka)? Jde mi o to, že původní k multifunkčnímu volantu stojí 3000,- a klasika cca 1000,-  což mi přijde dosti necitlivé! Případně, že záměna je možná, jako že předpokládám, že bude, tak jaké úpravy mě budou čekat? Byl bych rád, kdyby jste mi potvrdili, že vyměním kus za kus, nacvaknu konektor a jedu. (nemusíte to tvrdit za každou cenu :D, nerad bych pak na to kulil oči jak král Jeliman)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím. 

Byl by někdo z Prahy ochotný mi namontovat páčku tempomatu (a samozřejmě i aktivovat v ř.jednotce) na Octavii I 1,9TDi, 81kW, rv.2003. A za kolik? Budu rád za nabídky nejen práce, ale i páčky s tempomatem (s kolébkou)  :)

Předem moc děkuji

Editováno: , autor: Dopa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 5 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Omlouvám se za částečnej offtopic, díky za návod. Každopádně nefunguje někdo na fóru, kdo by komplet páčku s kabeláží na O1 poface (2003 tuším rok) prodával? Vím, že na B5 Passata jsem to sháněl na vw-clubu, tak jestli se nezadaří i zde! Kdybyste věděli, dejte vědět, případně se ozvěte přímo do PM.

 

Díky! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravym pani, potrebovala by som pomoct  ohladne dorobenia tempomatu mam o1 r.v2000 85kw 2.0 benzin kod motora AQY. Bohuzial nikde som nezistila ci mam lankovu,alebo elektronicku klapku. Viete mi teda poradit ci bude mozne dorobit tempomat ci nie? Myslim ten jednoduchsi sposob :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj Škodováci, předem se omlouvám, ale jsem úplný laik, vlastním Škodu Octavii I Tour 1,9, TDI-PD 74 kw r.v. 2006 ve výbavě Classic (teda žádná výbava), budíky mám bez MAXIDOTu a vzhledem k tomu, že jsem začal jezdit více po dálnici tak bych uvítal tempomat, pochopil jsem, že po namontování páčky a jejím připojení je třeba tempomat aktivovat v řídící jednotce a to je ten problém na který se chci zeptat, zda-li to půjde v mém stupni výbavy vůbec udělat. 

Editováno: , autor: mkoblic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
před 18 minutami, Effendi napsal:

Keďže pozerám viac príspevkov za sebou bez odpovede, tak ti to opatrne napíšem : Existuje web s koncovkou .cz venovaný autám aké vlastníš. Skús tam, možno budeš úspešnejší. 

To bola odpoved pre mna? Lebo som na webe ktory je venovany autu ktore vlastnim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...